Τριαντάφυλλος: Τραγούδια, selfie και συνθήματα για το «φαινόμενο» του Survivor - Έτσι τον υποδέχτηκε το fun club του (φωτό & βίντεο)

Το «ευχαριστώ» στους δημοσιογράφους από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Με τιμές και δόξες υποδέχτηκαν τον Τριαντάφυλλο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή συγκεντρώθηκαν για να τον δουν να καταφθάνει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από 11 υποψηφιότητες για αποχώρηση τελικά ο Τριαντάφυλλος ήταν ο παίκτης που έφυγε από το Survivor καταφέρνοντας ωστόσο να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο αφού εκτός από τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, μαζεύτηκεν και το fun club του με τους θαυμαστές τους να του ζητούν μια selfie, να φωνάζουν συνθήματα και να τον τραβούν φωτογραφίες.

Όσο για το επόμενο πρωί ο Τριαντάφυλλος είχε να «αντιμετωπίσει» τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του για να του αποσπάσουν κάποια δήλωση σχετικά με την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Εκείνος αν και κουρασμένος από το ταξίδι βγήκε στο μπαλκόνι και τους χαιρέτησε στέλνοντας παράλληλα την αγάπη του σε όλο τον κόσμο που τον στήριξε όσο ήταν στο Survivor.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ