Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το Σάββατο μπορεί να φέρει εκπλήξεις ή απρόσμενες ειδήσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου και μέχρι τις 9:21μμ το βράδυ της Κυριακής. Το Σάββατο σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, ευνοώντας τις σχέσεις, τις φιλίες και γενικότερα τις επαφές μας.

Η κύρια ανάγκη της Σελήνης στον Καρκίνο είναι να φροντίσει, να δείξει στοργή και να είναι προστατευτική με αυτούς που αγαπά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό επίσης το Σάββατο μπορεί να φέρει κάποιες εκπλήξεις ή απρόσμενες ειδήσεις.

Την Κυριακή έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μια όψη που την απαντάμε συχνά σε νέες γνωριμίες που μας έρχονται ουρανοκατέβατες ή και σε κεραυνοβόλους έρωτες. Πιθανώς και σε έρωτες με απόσταση ή μέσω διαδικτύου! Το βράδυ της Κυριακής είναι πιο πιεστικό, καθώς η Σελήνη περνά στον Λέοντα και σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ας είστε πιο προσεκτικοί το βράδυ της Κυριακής, διότι η ένταση θα είναι διάχυτη.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται προσοχή σε θέματα οικονομικά, καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα ή να ανακαλύψετε μια οφειλή που πιθανώς είχατε παραβλέψει. Δεν χρειάζεται πανικός βέβαια. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλύτερη πρόβλεψη από την πλευρά σας, λίγη πειθαρχία με τα έξοδα ή να βρείτε κάτι να συμπληρώσετε το εισόδημα σας. Σίγουρα το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να ξεχυθείτε στα μαγαζιά με τις πιστωτικές ανά χείρας και να δημιουργήσετε μεγαλύτερα χρέη. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας φανεί βοηθητικό την Κυριακή, στην κατεύθυνση του να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή οικονομικό ζήτημα. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην έχετε παραβλέψει κάποιο σημαντικό ραντεβού ή μια υποχρέωση, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Δευτέρας επηρεάζει ήδη και σας κάνει κάπως αφηρημένους. Αυτό το Σαββατοκύριακο σας καλεί να ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι και τους οικείους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο σας δίνει ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είστε κάπως πιο περιποιητικοί μαζί τους και να περάσετε λίγο χρόνο παραπάνω χωρίς να βιάζεστε και να είστε μονίμως με ένα άγχος τι θα προλάβετε. Αν έχετε καιρό να επικοινωνήσετε ή να βρεθείτε με τα αδέλφια ή κάποιον στενό συγγενή σας, ίσως πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία να τα πείτε από κοντά ή έστω τηλεφωνικά και να μοιραστείτε τα νέα σας. Την Κυριακή μπορεί να μάθετε ένα νέο ξαφνικά ή μπορεί να έρθει κάποια βοήθεια από ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον. Η Κυριακή προσφέρεται και για γνωριμίες σε κοινωνικό, φιλικό ή ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να χαλαρώσετε λίγο, διότι από το βράδυ της Κυριακής ξεκινούν τα άγχη και το τρέξιμο είτε της προετοιμασίας για τη νέα εβδομάδα είτε γιατί κάτι προκύπτει οικογενειακά ή επαγγελματικά που μπορεί να σας πιέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά την αναστάτωση της έκλειψης έρχεται το Σαββατοκύριακο για να ρίξετε λίγο ρυθμούς και να χαλαρώσετε με την παρέα αυτών που επιθυμείτε. Άλλωστε φίλους έχετε και είναι πάντα διαθέσιμοι να στηρίξουν τις επιθυμίες και τις αποφάσεις σας. Το Σάββατο αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να τον περιποιηθείτε, να προσέξετε την εμφάνιση σας, να κάνετε πράγματα και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και να το ρίξετε λίγο έξω. Είναι ένα σχετικά πιο βατό Σαββατοκύριακο για σας κι ακόμη κι αν έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πιο εύκολα και χωρίς να σας ταλαιπωρήσουν πολύ. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για σπατάλη και αγορές που πιθανώς να μην σας χρειάζονται, αλλά απλά θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Αν τις αντέχει το πορτοφόλι σας προχωρήστε ατρόμητοι, αν όμως όχι… μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ