Πανευτυχής μανούλα η πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας: Ο γιος της Νικόλαος έγινε έξι ετών - Η υπέροχη φωτογραφία του νεαρού πρίγκιπα (φώτο)

Διπλά γενέθλια για την βασιλική οικογένεια της Σουηδίας

Ο νεαρός πρίγκιπας Νικόλαος της Σουηδίας, την Τρίτη  15 Ιουνίου έκλεισε τα 6 του χρόνια.

Για την βασιλική οικογένεια της Σουηδίας είναι τα δεύτερα γενέθλια σε λίγες μέρες.

Η πριγκίπισσα Μαντλέν, η μητέρα του πρίγκιπα Νικόλαου γιόρτασε τα γενέθλια της στις 10 Ιουνίου.

Ο Νικόλαος της Σουηδίας  είναι το δεύτερο παιδί και ο μοναδικός γιος της Πριγκίπισσας Μαντλέν, Δούκισσας του Χέλσινγκλαντ και του Γιέστρικλαντ και του Κρίστοφερ Ο'Νιλ.

Είναι δέκατος στην γραμμή διαδοχής του σουηδικού θρόνου, ενώ την στιγμή της γέννησής του ήταν έκτος.

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2015 στο Νοσοκομείο Νταντέρουντ της Στοκχόλμης.

 Η γέννηση του έγινε δεκτή, με χαιρετισμό των 21 πυροβόλων όπλων, στο νησί Σκεπσχόλμεν, απέναντι από το Βασιλικό Παλάτι στην πρωτεύουσα της Στοκχόλμης, επίσης στο Γκέτεμποργκ, το Χέρνεσαντ, την Κάρλσκρουνα και στο Μπούντεν.

 Στις 17 Ιουνίου ανακοινώθηκαν τα ονόματά του και ο τίτλος του, στο κρατικό συμβούλιο από τον παππού του, βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ΄ Γουσταύο.

Μια ευχαριστήρια δοξολογία πραγματοποιήθηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού, στις 18 Ιουνίου 2015 για να γιορταστεί η γέννησή του.

Στις 11 Οκτωβρίου 2015 τελέστηκε η βάφτιση του, στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού Ντρότνινγκχολμ.

 Νονοί του ήταν ο θείος του Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος (αδελφός της μητέρας του), η Νατάσα Αμπενσπέργκ-Τράουν και ο Ερρίκος Ντ'Αμπό (θείοι του πατέρα του), ο Γουσταύος Μάγκνουσον (εξάδελφος της μητέρας του), η Καταρίνα φον Χόρν και ο Μάρκο Βάϊσελφις

Για τα γενέθλια του μονάκριβου γιου της, η Πριγκίπισσα Μαντλέν ανέβασε στο Instagram ένα υπέροχο πορτραίτο του νεαρού πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος με t-shirt και τζιν ποζάρει στον κήπο , ενώ ακουμπά το κεφάλι του σε ένα τιμόνι 

"Ευτυχισμένα γενέθλια αγαπητέ Νικόλαε. Σε αγαπάμε ως το φεγγάρι και πίσω. Συνέχισε το truckin!", έγραψε η Πριγκίπισσα Μαντλέν στη λεζάντα.

Η πριγκίπισσα Madeleine και ο σύζυγός της, Βρετανό-Αμερικανός τραπεζίτης Christopher O'Neill, μετακόμισαν με τα παιδιά τους στο Μαϊάμι της Φλόριντα το καλοκαίρι του 2019, αναφέρει η Paris Match.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ