Η Ευγενία Νιάρχου αποθεώνει την καλύτερή της φίλη που έχει γενέθλια - Ποια είναι η Bianca Brandolini (φωτο & βίντεο)

Προέρχεται από αριστοκρατική οικογένεια

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Bianca Brandolini και η κολλητή της Ευγενία Νιάρχου δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί.

Ειδικότερα η κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε μαζί τις δύο φιλενάδες.

Photo: Instagram/venyxworld

«Χρόνια πολλά σε αυτή τη δύναμη της φύσης, σε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο που είναι η Bianca Brandolini. Σε αγαπώ ως τον ήλιο έγραψε στο ποστ της αποθεώνοντας την νεαρή καλλονή.

 

 

Ποια είναι όμως η 33χρονη πλέον Bianca; Γεννημένη στο Παρίσι η νεαρή σοσιαλιτέ προέρχεται από μια αρχαία ενετική αριστοκρατική οικογένεια. 

 

 

 

 

Ο πατέρας της είναι ο Rodrigo Tiberto Brandolini d'Adda και η μητέρα της είναι η πριγκίπισσα Georgina Maria Natividad, μοντέλο από την Γαλλία και την Βραζιλία που εργάστηκε για τον Valentino ως καλλιτεχνική του μούσα.

Δείτε επίσης: Η Ευγενία Νιάρχου στην Αθήνα - στον Αστέρα - Four Seasons για την επίδειξη του Dior - Ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην πατρίδα του μεγιστάνα παππού της (φώτο)

Μέσω του πατέρα της, είναι απόγονος της αυτοκράτειρας Μαρίας Θερεσίας και έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Coco Brandolini d'Adda. Η ίδια εργάζεται πλέον ως ηθοποιός και μοντέλο.

Ακόμα όμως η 33χρονη σοσιαλιτέ είναι Ambassador της Estee Lauder για λογαριασμό της οποίας αναλαμβάνει χρέη «δημοσιογράφου» με την ίδια να ταξιδεύει και να παίρνει συνεντεύξεις από αγρότες που καλλιεργούν τρούφες και άλλα προϊόντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ