Here C Comes - Χρυσάνθη Κουρούπη: Η Ελληνίδα blogger που μας κάνει να λατρεύουμε την μόδα - δίνει ιδέες για styling, δοκιμάζει looks (φωτό)

Το ταξίδι της στον χώρο ξεκίνησε το 2013

Η Ελληνίδα fashion blogger Χρυσάνθη Κουρούπη, είναι η ιδρυτής και καλλιτεχνική διευθύντρια του Here C Comes.com.

Το ταξίδι του Here C Comes ξεκίνησε το 2013 όταν η Χρυσάνθη έφτιαξε τον ομώνυμο λογαριασμό στο Instagram με σκοπο να βοηθήσει τις εργαζόμενες γυναίκες να ρίξουν μια ματιά στα ρούχα που υπάρχουν στα καταστήματα.

 

 

 

 

Μητέρα δύο παιδιών και η ίδια όταν έμεινε έγκυος και άφησε την τότε δουλειά της άρχισε να κάνει βόλτες στα μαγαζιά και αντιλήθηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο για τις εργαζόμενες μητέρες. Αποφάσισε λοιπόν να μετατρέψει τη συνηθισμένη διαδικασία με την οποία δοκιμάζουμε ρούχα σε ένα κατάστημα, σε έναν Instagram λογαριασμό με ενδιαφέρον και προοπτικές. 

Στο project της, Through the Mirror, δοκίμαζε looks από τις νέες συλλογές των brands προσφέροντας μια ρεαλιστική ματιά του πώς πραγματικά δείχνουν πάνω στο σώμα, αλλά και ιδέες για styling. 

 

 

 

 

Λίγο αργότερα, το Here C Comes έγινε ένα blog που φιλοξενήθηκε σε έναν από τους πιο συχνά επισκέψιμους ιστότοπους στην Ελλάδα, το Madame Figaro, για σχεδόν δύο χρόνια.

Το HCC, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016, είναι ένας διαδικτυακός χώρος όπου η υψηλή μόδα συναντά τα trends και τις πιο προσιτές μάρκες με έναν αντικειμενικό στόχο: το «στυλ».

 

 

 

«Ακολούθησα την συμβουλή του Κομφούκιου που λέει: "Διάλεξε μια δουλειά που αγαπάς, και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου!"» θα πει η ίδια μέσα από το ερωτηματολόγιο της Madame Figaro, το 2018. Όσο για το ποια είναι η συνταγή της επιτyχίας της; Μα φυσικά ότι αγαπά αυτό που κάνει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ