Η selfie του Antonio Banderas στην Θεσσαλονίκη - Στο σετ του The Enforcer και η συμπρωταγωνίστριά του Kate Bosworth (φωτό)

Η σταρ του Χόλιγουντ ξεκινάει γυρίσματα για την ταινία

Μια selfie από την θεσσαλονίκη όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας The Enforcer αναδημοσίευσε στο Instagram ο Antonio Banderas που βρίσκεται εδώ και κάποιο καιρό στην συμπρωτεύουσα.

Στην εικόνα που έκανε Repost από τον λογαριασμό του παραγωγού Richard Hughes βλέπουμε τους δύο άντρες αγκαλιασμένους να γελούν και να κάνουν γκριμάτσες στην κάμερα.

Με την δεύτερη εβδομάδα της παραγωγής του "The Enforcer" σε πλήρη εξέλιξη, σήμερα και σε σκηνικό της ταινίας που έχει στηθεί στο βόρειο τμήμα της Πυλαίας, ξεκινά γυρίσματα και η συμπρωταγωνίστρια του Banderas Kate Bosworth. Η σταρ του Χόλυγουντ μάλιστα αναμένεται να είναι σήμερα στο σετ μέχρι αργά.

EUROKINISSI

Η εντυπωσιακή Catherine Ann Bosworth, (όπως είναι το πλήρες όνομά της), ηθοποιός και μοντέλο από το Λος Άντζελες ξεκίνησε την καρριέρα της από τον «Γητευτή των Αλόγων» πλάι στον εμβληματικό παγκόσμιο σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ όταν ήταν 14 χρονών, μια θέση που κέρδισε μέσα από μια ανοιχτή οντισιόν στην οποία πήγε τυχαία, μόνο για έχει την εμπειρία των γυρισμάτων μιας μεγάλης παραγωγής.

Από τότε, έχει περισσότερες 45 αναφορές στην διεθνή φιλμογραφία, ταινίες και συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ