Οι πριγκίπισσες της Σουηδίας ξανά μαζί: Η διάδοχος Βικτώρια & η όμορφη αδερφή της Μαντλέν άκουσαν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή (φωτό)

Είχαν να βρεθούν σχεδόν ενάμιση χρόνο!

Μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο που δεν κατάφεραν να ειδωθούν η πριγκίπισσα Βικτώρια και η πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας πέρασαν χρόνο μαζί απολαμβάνοντας έναν από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η αδερφή της 43χρονη διαδόχου του θρόνου και μια από τις πιο όμορφες γαλαζοαίματες της Ευρώπης μένει στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Φλόριντα μαζί με την οικογένειά της. Έτσι η ίδια δεν κατάφερε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα να επιστρέψει πίσω στην γενέτειρά της, εξαιτίας της πανδημίας.

Ωστόσο στα μέσα Ιουνίου εκείνη και τα παιδιά της, η πριγκίπισσα Λεονόρ (7 ετών), ο πρίγκιπας Νίκολας (6 ετών) και η πριγκίπισσα Αντριάν (3 ετών), ταξίδεψαν στην Σουηδία και πλέον είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά.

Πλεον λοιπόν τα παιδιά της Μαντλέν έχουν επανενωθεί και με τα ξαδέρφια τους, τα παιδιά της Βικτώρια. Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη κόρη της βασίλισσας Σύλβια και του Καρλ Γκουστάβ έχει με την σειρά της δύο παιδιά, την πριγκίπισσα Εστέλ και τον πρίγκιπα Όσκαρ. 

Την Δευτέρα που μας πέρασε λοιπόν ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε, για πρώτη φορά μετά το ταξίδι της Μαντλέν, τις δύο αδελφές μαζί στο νησί Öland.

Σύμφωνα με την Parismatch η 39χρονη πριγκίπισσα και η αδερφή της παρακολούθησαν την συναυλία του Peter Jöback, γνωστού Σουηδού τραγουδιστή της Pop ο οποίος μάλιστα είχε παίξει και στους γάμους τους το 2011 και το 2013.

Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο του “Solliden Sessions” κατά το οποίο επί έξι εβδομάδες πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με μουσική και άλλα δρώμενα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ