Σπάνια & υπέροχη συνέντευξη: Ο Τόλης Βοσκόπουλος μιλάει στη Σεμίνα Διγενή - τραγουδάει, έρχεται η Άντζελα Γκερέκου, η εκπομπή γράφει ιστορία (βίντεο)

Ο σπουδαίος τραγουδιστής συγκίνησε το κοινό όταν είπε ότι όλα τα τραγούδια του τα αφιερώνει σε εκείνη και ότι κάθε φορά που τραγουδάει έχει μπροστά του τη μορφή της.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Κοίτα τι έκανες" της Σεμίνας Διγενή, ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε για την μεγάλη καριέρα του, στο τραγούδι , στο θέατρο και τον κινηματογράφο .

Όπως είπε ο "Πρίγκιπας" που έφυγε εχθές από τη ζωή, δεν ήταν δυνατόν να αποτύχει στην ενασχόληση του με την καλλιτεχνία γιατί "γεννήθηκε για να κάνει αυτό το πράγμα.

Για εκείνον όπως είπε, το τραγούδι και η υποκριτική δεν ήταν "δουλειά" ήταν το κέφι του, η αγάπη του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μιλώντας στη Σεμίνα Διγενή αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που έπαιξε στο θέατρο σε ηλικία 18 ετών, ντράπηκε όταν του έδωσαν το φάκελο με την αμοιβή του, δεν πήρε τα χρήματα κι έφυγε.

"Σκέφτηκα δεν φτάνει που με άφησαν να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ θα μου δώσουν και λεφτά;", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος  τραγούδησε στην εκπομπή πολλές από τις αγαπημένες του επιτυχίες.

Δείτε το βίντεο με την υπέροχη συνέντευξη 

Με μεγάλη συγκίνηση και αγάπη και με το σεβασμό με τον οποίο πάντα αντιμετώπιζε τις γυναίκες , ο Τόλης Βοσκόπουλος υποδέχθηκε στο στούντιο την επί 25 χρόνια σύζυγο του Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον χαμό του «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού (φωτό)

Ο σπουδαίος τραγουδιστής συγκίνησε το κοινό όταν είπε ότι όλα τα τραγούδια του τα αφιερώνει σε εκείνη και ότι κάθε φορά που τραγουδάει έχει μπροστά του τη μορφή της.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Ο άντρας που λάτρεψαν οι διάσημες γυναίκες - Από τη Στέλλα Στρατηγού & τη Ζωή Λάσκαρη ως τη Μαρινέλλα & την καλλονή Άντζελα Γκερέκου (φώτο- βίντεο)

Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε ότι τον θαύμαζε από μικρό παιδί. Και ότι την εντυπωσιάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάθε νέα του δουλειά. Ο ενθουσιασμός του έφηβου, που βρίσκεται μπροστά σε κάτι που αγαπά πολύ.

Είπε επίσης ότι ένα από τα πράγματα που την γοητεύουν στον Τόλη Βοσκόπουλο είναι αυτό ακριβώς: Ότι παραμένει ένας αιώνιος έφηβος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ