Aυτό είναι το νέο trend του Instagram - Ερωτευμένα ζευγάρια, γίνονται travel bloggers, γυρίζουν τον κόσμο, εξερευνούν τα ελληνικά νησιά (φωτό)

Οι travel bloggers που βγάζουν χρήματα γυρίζοντας τον κόσμο....

Τα τελευταία χρόνια το Instagram έχει αναπτυχθεί σε μία μεγάλη εφαρμογή που την χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερος κόσμος. 

Mε την άνοδο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργηθεί νέες δουλειές, ενώ οι περισσότεροι πλέον δουλεύουν μέσω του ίντερνετ. 

Ειδικότερα, στο instagram οι influences κλείνουν διαφημιστικές δουλειές και κάνουν promote σε διάφορα προϊόντα, ενώ ο μισθός που λαμβάνουν είναι αρκετά καλός ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους. 

Μία από τις διάσημες δουλειές του Instagram είναι οι Travel bloggers. Οι φωτογραφίες τους μοιάζουν με σελίδες από το «National Geographic». 

Ένα ζευγάρι η Jenny και ο Αndy κάνουν επίσης αυτή την δουλειά. Είναι νέοι, ερωτευμένοι, και έχουν τρελή λαχτάρα να γνωρίσουν τον κόσμο. Το ζευγάρι έχει ταξιδέψει σε εξωτερικό και Ελλάδα, ενώ το Instagram τους είναι πραγματικά το κατάλληλο μέρος για να επιλέξουμε το επόμενο μας ταξίδι. 

Μήλος , Σαντορίνη, Σεϋχέλλες, Ταϊλάνδη, Μαρόκο, Ισπανία, είναι κάποιες από τις φωτογραφίες που μπορεί κάποιος να δει στο προφίλ τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ