Τα πρώτα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή χωρίς τον Ντέμη - τι απαντά στο επικό post του Νίκου Κοκλώνη (φωτό & βίντεο)

Όταν χόρευε στο στο σπίτι του μαζί με την Άννα Βίσση!

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα επικό βίντεο από την συνάντηση που είχε η τραγουδίστρια με την Άννα Βίσση στο σπίτι του επιχειρηματία, παραγωγού και παρουσιαστή.

Ο Νίκος Κολώνης  έγραψε στο ποστ του: «@desp1navandi Εσυ έχεις γενέθλια, σε μένα ομως φέτος, μαζί με την απόλυτη @annavissiofficial μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- απο αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα.

Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας.

Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα απο αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος @g_arsenakos κ γω γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου ?- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

Στο βίντεο βλέπουμε τις δύο γυναίκες να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί, κάτι που όλοι περιμέναμε χρόνια και τελικά έγινε στην σκηνή του J2US.

Σημειώνεται ότι είναι τα πρώτα γενέθλια που περνάει μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαϊδη, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι 18 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Μελίνα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gpop.gr (@gpop.gr)

Η διάσημη τραγουδίστρια που έκλεισε τα 52, από πλευράς της σχολίασε το βίντεο που ανέβασε ο Κοκλώνης γράφοντας «δεν σε πιστεύω τι έβαλες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ