Εκτός από τις… παραφουσκωμένες με υαλουρονικό: μια πριγκίπισσα, η Καρολίνα & μια σταρ, η Andie MacDowell αγαπούν ρυτίδες - γκρίζα μαλλιά (φωτό & βίντεο)

Δεν χρειάζεται να είμαστε όλες ίδιες, δεν χρειάζεται να μείνουμε για πάντα νέες!

Σε έναν κόσμο γεμάτο παραφουσκωμένες με υαλουρονικό celebrities, δύο διάσημες κυρίες - μια σταρ και μια πριγκίπισσα για την ακρίβεια - έρχονται να αγαπήσουν τα γκρίζα μαλλιά και τις ρυτίδες τους, κάνοντας και εμάς να αγαπήσουμε τα δικά μας.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό και την ηθοποιό Andie MacDowell, που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στις φετινές Κάννες με το φυσικό της look.

Η 63χρονη έχει αφήσει τα σγουρά μαλλιά της να γκριζάρουν κάτι που εκτός από το ότι της πηγαίνει αφάνταστα, συγκέντρωσε και πολλά θετικά σχόλια μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Μάλιστα η ηθοποιός μίλησε στην Vogue για το πώς πήρε την απόφαση με την ίδια να λέει ότι «στην αρχή της καραντίνας τα μαλλιά μου άρχισαν να μακραίνουν και όταν με έβλεπαν τα παιδιά μου μου έλεγαν ότι φαινόμουν άσχημη με τα γκρίζα μου μαλλιά».

Οπότε όπως εξήγησε άρχισε να τα πιάνει κότσο με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο το «αλάτι και το πιπέρι», δηλαδή «το σκούρο και το ασημί». «Μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον George Clooney γιατί όχι; Λέω τώρα ήρθε η ώρα για μένα προσωπικά να κάνω αυτή τη μετάβαση, ένιωθα ότι ήταν το κατάλληλο για την προσωπικότητά μου και για αυτό που είμαι τώρα» πρόσθεσε ακόμα.

Και συνέχισε λέγοντας: «Κατά την διάρκεια του Lockdown είχα εμμονή με τον Jack Martin, ο οποίος έκανε τα μαλλιά της Jane Fonda». «Έλαβα μια δουλειά και πολύ γρήγορα έπρεπε να αποφασίσω για το τι θα έκανα. Οι διευθυντές μου μου έλεγαν ότι "δεν είναι ώρα". Και είπα: «Νομίζω ότι κάνετε λάθος και ότι θα γίνω πιο δυνατή αν αγκαλιάσω αυτό που είμαι τώρα. Είναι καιρός γιατί σε δύο χρόνια θα είμαι 65 ετών. Εάν δεν το κάνω τώρα δεν θα έχω την ευκαιρία να είμαι αλάτι και πιπέρι. Πάντα ήθελα να είναι αλάτι και πιπέρι!».

Τα γκρίζα της μαλλιά έχει «αγκαλιάσει» όμως και μια πριγκίπισσα που δεν είναι άλλη από την Καρολίνα του Μονακό.  Η πρωτότοκη κόρη του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της Γκρέις Κέλι και αδερφή του πρίγκιπα Αλβέρτου, παρακολούθησε πριν λίγο καιρό μαζί με την κόρη της Σαρλότ Κασιράγκι και τον 7χρονο εγγονό της το  15th international Monte-Carlo Jumping, τις ιπποδρομίες με κούρσες με εμπόδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PatRegal (@patregal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Εκεί λοιπόν την είδαμε με ένα υπέροχο λευκό σύνολο και κυρίως με την φυσική ομορφιά της, τις ρυτίδες και τα γρίζα μαλλιά της! 

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που έχει κάνει κάποια ανάλογη εμφάνιση αφού το τελευταίο διάστημα έχεο αφήσει το γκρίζο χρώμα, το οποίο μεταξύ μας έχει άλλη δυναμική.

Γυναίκες σαν και αυτές λοιπόν δίνουν το «καλό παράδειγμα» σε όλους μας να νιώσουμε όμορφα με την εμφάνιση αλλά και με την ηλικία μας, ενώ το στυλ τους παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο.  Δεν χρειάζεται να είμαστε όλες ίδιες, δεν χρειάζεται να μείνουμε (ή να δείχνουμε) για πάντα νέες!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ