Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης - Για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διώκεται ο 40χρονος συζυγοκτόνος

Φέρεται να ισχυρίστηκε πως σκότωσε την γυναίκα λόγω ζήλιας

Ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου από τη Δάφνη που ομολόγησε ότι σκότωσε με πολλαλές μαχαιριές την 31χρονη σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα παραδόθηκε στις αρχές όπου φέρεται να ισχυρίστηκε πως σκότωσε την γυναίκα λόγω ζήλιας. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού βρήκαν το θύμα μέσα σε λίμνη αίματος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος που αναμένεται να του ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η γυναίκα έφερε δύο τραύματα στην τραχηλική χώρα, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη πάλης. Πιθανό είναι έτσι το θύμα να ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι όταν δολοφονήθηκε. Παράλληλα οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός καθώς χτυπήθηκε από μαχαίρι 28 εκατοστών.

EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που αγνόησαν καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία (βίντεο)

 

 

Η ανάρτηση της γειτόνισσας - «ο σύζυγός της την χτυπούσε»

Η δολοφονηθείσα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega έφερε πάνω από 2 τραύματα ενώ το θανατηφόρο χτύπημα φέρεται πως είναι ένα χτύπημα στον λαιμό της.

Η 39χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι πάρα πολλές φορές ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει στο σπίτι τους. Το θύμα είχε αναφέρει ότι δεν την άφηνε να κάνει τίποτα αν δεν έδινε αυτός την άδεια. Ένοικος της πολυκατοικίας με ανάρτησή της στο Facebook αποκαλύπτει ότι είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό βίας κατά του θύματος στις 11 Ιουλίου, 19 μέρες δηλαδή πριν τη σημερινή δολοφονία.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία χθες ανέβασε ξανά, σχολιάζοντας «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Στις 11 Ιουλίου, η ένοικος της πολυκατοικίας που έγινε η γυναικοκτονία είχε γράψει:

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

«Την αστυνομία την είχα καλέσει 11/7 δεν ξέρω αν ήταν δώδεκα και πέντε το βράδυ ή δώδεκα παρά πέντε οπότε ημερολογιακά θα ήταν 10/07, επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει πολλύ φασαρία, έπιπλα, έναν γενικότερο πανικό εντός σπιτιού, την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια.

Απευθείας με το που φώναξε βοήθεια σήκωσα το τηλέφωνο κάλεσα το 100 έκανα καταγγελία για οικογενειακή βία, έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεση πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά το περιπολικό πέρασε, άνοιξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε. Αυτή ήταν η διαδικασία που έγινε στις 11 του μήνα.», ανέφερε.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαμε ακούσει να τσακώνονται είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ. Μπορεί να είναι και μήνες πιο πριν, το οποίο με είχε θορυβήσει για πρώτη φορά, το οποίο είχε σταματήσει, αλλά μέχρι εκεί, άλλα τσακωμοί υπήρχαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ