Πάτρα: Γέννησε με καισαρική πρόωρο μωρό & διασωληνώθηκε η έγκυος με κορωνοϊό - στη θερμοκοιτίδα το νεογέννητο (βίντεο)

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της!

Επιδεινώθηκε την Τρίτη η υγεία της εγκύου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας με κορωνοϊό και λόγω της εικόνας της υγείας της, χρειάστηκε να γίνει επειγόντως καισαρική τομή.

Η 32χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το Mega, γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 1 κιλό και 600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα. Μετά την καισαρική η γυναίκα διασωληνώθηκε και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα άκρως η κατάσταση στην Πάτρα είναι άκρως ανησυχητική αφού η πόλη συνεχίζει να καταγράφει τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Χθες κατέγραψε 130 μολύνσεις, παρουσιάζοντας μεν μία βελτιωμένη εικόνα, καθώς στο παρελθόν τα κρούσματα είχαν ξεπεράσει τα 170.

Τα υψηλά κρούσματα αποτυπώνονται και στις νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πάτρας, στα οποία νοσηλεύονται 64 ασθενείς. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι νεαρά άτομα και μάλιστα, οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι. Συγκεκριμένα, μόνο δύο ασθενείς είναι εμβολιασμένοι, με τον ένα από αυτούς να μην έχει προλάβει να κάνει τη δεύτερη δόση. Από τους 64 ασθενείς 11 είναι εκείνοι που βρίσκονται σε ΜΕΘ και δίνουν τη δική τους μάχη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ