Mette-Marit: Η ανύπαντρη μητέρα που έγινε πριγκίπισσα της Νορβηγίας - 20 χρόνια παντρεμένη με τον διάδοχο πρίγκιπα Haakon (φωτό & βίντεο)

Ο λαμπερός τους γάμος το 2001!

20 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν στις 25 Αυγούστου, ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας, πρίγκιπας Haakon και η αγαπημένη του σύζυγος, Mette-Marit.

Με αφορμή την επέτειο του πριγκιπικού ζεύγους έχουν δημοσιευτεί στα social media της βασιλικής οικογένειας φωτογραφίες από την λαμπερή τελετή, αλλά και οικογενειακά στιγμιότυπα του γιου του βασιλιά Harald V και της συζύγου του.

«Σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον γάμο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, στον Καθεδρικό Ναό του Όσλο. Συγχαρητήρια για την ημέρα στον διάδοχο Haakon και την διάδοχο Mette-Marit!» γράφει το post.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Να σημειωθεί ότι ο Haakan είναι ο μόνος γιος του βασιλιά της Νορβηγίας ενώ με την γυναίκα του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ίνγκριντ Αλεξάνδρα και τον Σβέρε Μάγκνους. Η Mette-Marit έχει έναν ακόμη γιο, εκτός γάμου, τον Marius Borg Høiby, ο οποίος είναι σήμερα 24 ετών.

Photo: Instagram/detnorskekongehus/ NTB / Bjørn Sigurdsøn, Lise Åserud, Cornelius Poppe, Heiko Junge, Gorm Kallestad, Terje Pedersen and Berit Roald

 

Μάλιστα αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οι Νορβηγοί δεν είχαν δει αρχικά με καλό μάτι τον γάμο τους, το 2001. Το γεγονός ότι η Mette-Marit ήταν ανύπαντρη μητέρα, ενώ στο παρελθόν έκανε χρήση ουσιών είχαν προκαλέσει τότε αντιδράσεις.

Ωστόσο, σήμερα η πριγκίπισσα είναι η αγαπημένη των Νορβηγών, έχοντας κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη τουςμε την πραότητα, τη γλυκύτητα και τη διακριτική της στάση πλάι στον πρίγκιπα Haakon.

Ο γάμος τους, πριν από 20 χρόνια, είχε κλέψει τις εντυπώσεις όχι μόνο λόγω του παρελθόντος της πριγκίπισσας, αλλά και με την μεγαλοπρέπειά του.

Το κομψότατο minimal νυφικό της Mette-Marit έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα ωραιότερα νυφικά που έχουν φορεθεί από μέλη βασιλικών οικογενειών τα τελευταία χρόνια.  Σχεδιασμένο από τον Ove Harder Finseth, ένα μοντέρνο silk crepe φόρεμα με μακριά μανίκια, το οποίο συνδύασε με ένα υπέροχο πέπλο, είχε κλέψει τις εντυπώσεις. 

Εξίσου εντυπωσιακή, δε, ήταν και η... 12οροφη τούρτα που είχε κόψει κατά τη διάρκεια της δεξίωσης το νεόνυμφο ζεύγος!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ