Όταν η Μαρία Ναυπλιώτου συνάντησε τη διάσημη σοπράνο μας Χριστίνα Πουλίτση: Ταξιδάκι στο Βερολίνο χωρίς έγνοιες (φωτό)

«Βρήκαμε παλάτια και φωτογραφηθήκαμε σε όλες τις γωνιές….»

Φθνιπωρινή απόδραση για την Μαρία Ναυπλιώτου και την Χριστίνα Πουλίτση που ταξίδεψαν στο Βερολίνο και πέρασαν όμορφες στιγμές, αφήνοντας για λίγο πίσω τους τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram φωτογαρφίες με την διάσημη σοπράνο, γράφοντας στο post της:

«Βρήκαμε παλάτια και φωτογραφηθήκαμε σε όλες τις γωνιές…. Μία υπέροχη εκδρομή «χωρίς έγνοιες» σ’ έναν πανέμορφο τόπο. Sans souci λοιπόν έστω για λίγο! #berlin #potsdam #autumn #travel #friends #siblings #sanssouci».

Φωτογραφίες: Instagram/marianafpliotou

Η σπουδαία υψίφωνος και η Μαρία Ναυπλιώτου φαίνεται πως είναι καλές φίλες και τρέφουν μεγάλη εκτίιμηση η μία για την άλλη, κάτι που μαρτυρά και παλιότερο post της Πουλίτση η οποία είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Οκτώβριο μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια:

«Η @marianafpliotou είναι από τους ανθρώπους, όπου φεύγεις από μία συνάντηση μαζί της πολύ πιο πλούσια στην ψυχή από ότι ήσουν πριν την συναντήσεις!

Τίποτα δε μπορεί να σβήσει το φως αυτών των ανθρώπων! Είναι μοναδικό το συναίσθημα του να γνωρίζεις καλλιτέχνες που θαυμάζεις κι εκτιμάς απεριοριστα και η εντύπωση που είχες γι'αυτους όχι απλά να επιβεβαιώνεται, αλλά και να επαυξάνεται?».

Η Χριστίνα Πουλίτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Τεχνών Βερολίνου (υποτροφίες «Μαρία Κάλλας», «Αλεξάνδρα Τριάντη») και κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό «Νίκο Ντόσταλ» (Βιέννη). Συγκαταλέγεται στις καλύτερες παγκοσμίως ερμηνεύτριες της Βασίλισσας της νύχτας (Ο μαγικός αυλός), ένα ρόλο τον οποίο έχει τραγουδήσει στα πιο σπουδαία θέατρα σε όλον τον κόσμο.

Έχει συνεργαστεί επανειλημμένα με τον Ζούμπιν Μέτα και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Ισραήλ, ενώ υπό τη διεύθυνσή του έχει ερμηνεύσει Τζίλντα (Ριγολέττος, Φεστιβάλ Μουσικού Φλωρεντινού Μάη). Τον ίδιο ρόλο ερμήνευσε στην ΕΛΣ (2013) και τιμήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών με το βραβείο Kαλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδίστριας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ