Ας ταξιδέψουμε λίγο στον ονειρικό κόσμο του Georges Hobeika: Θηλυκότητα και φινέτσα σε μια συλλογή για σύγχρονες θεές (φωτό & βίντεο)

«Απόκοσμη μούσα» του Λιβανέζου σχεδιαστή έγινε η ορχιδέα

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο οίκος Gerges Hobeika παρουσίασε τη κολεξιόν του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022, με απίθανες δημιουργίες να πλημμυρίζουν την πασαρέλα.

«Απόκοσμη μούσα» του Λιβανέζου σχεδιαστή μόδας - όπως θα την αποκαλέσει το brand - έγινε η ορχιδέα και το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό.

Τουαλέτες που είναι λες και βγήκαν από κάποιο παραμύθι, παλ χρώματα, φτερά, φορέματα με βολάν μας μετέφεραν σε έναν άλλο κόσμο. Βασιλικά ρούχα που «μαρτυρούν τη θρυλική ευαισθησία και τη γόνιμη φαντασία του Grand Couturier».

Θηλυκές γραμμές, αέρινα, ρευστά και ελαφριά υφάσματα, αλλά και φανταστικά σύνολα με κάπες, που αποπνέουν φινέτσα. Είναι μια συλλογή, που όπως υπογραμμίζει ο οίκος έχει σχεδιαστεί για «σύγχρονες θεές».

Συνδυάζοντας τη φρεσκάδα και την κομψότητα με το εκθαμβωτικό αυτό αυτού λουλούδι, η συλλογή Orchidée Précieuse είναι μια απόλαυση.

Μπορεί τα ρούχα του διάσημου designer να προορίζονται για κόκκινα χαλιά και μεγάλες πρεμιέρες - είναι ενδεικτικό ότι μια από τις τελευταίες πελάτισσές του ήταν η Jennifer Lopez που μας άφησε άφωνους με το ντεκολτέ της αλλά και με τα φιλιά στο Ben Affleck - αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και εμείς να απολαύσουμε τις ονειρικές δημιουργίες του.

Δείτε λοιπόν όλα τα looks στο κεντρικό SLIDESHOW και πείτε μας την γνώμη σας. Δεν είναι απλά ονειρικά;

*Φωτογγραφίες σε κείμενο και slider ©Gerorges Hobeika

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ