Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι με τον Βαγγέλη Σερίφη

Ο γιος τους ολοκληρώνει τώρα την ευτυχία τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέη η Κατερίνα Στικούδη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι με τον με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico.

Αν και η διάσημη τραγουδίστρια είχε κρατήσει, όσο μπορούσε, την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εμφανίστηκε πρόσφατα στο J2US με φουσκωμένη κοιλίτσα.

 

 

 

 

Την ίδια ώρα το βράδυ του Σαββάτου, δεν έδωσε το παρών στο μουσικό show, με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να λέει «νιώθω μοναξιά. Νιώθω ότι δεν έχω άνθρωπο στο Celebrity room. Τίποτα, κενό γιατί το Κατερινάκι μας από λεπτό σε λεπτό γεννάει. Είναι στο νοσοκομείο. Αν ακούσουμε τραγούδι, σημαίνει ότι θα έχει βγει ο μπέμπης. Περιμένω από το κοντρόλ να μου το πει».

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένη εδώ και τρια χρόνια, ενώ η καλή της φίλη Naya μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» τον Ιούλιου, είχε πει:

«Με την Κατερίνα έχουμε επικοινωνία. Της έστειλα και πρόσφατα για το μωράκι της, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Πραγματικά της εύχομαι τα καλύτερα, έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνη. Με το καλό, καλή λευτεριά, περιμένει και αγοράκι, απ’ ότι έμαθα», είπε η τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Στικούδη μίλησε πριν μερικές ημέρες στην Κατερίνα Καινούργιου, για την επίσκεψή της στο μαιευτήριο, που είχε μεταφραστεί ως γέννα, αλλά και για την αντίστροφη μέτρηση τότε για τα γεννητούρια. 

Να της ζήσει και να είναι γερό και δυνατό, ευχόμαστε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ