Γρονθοκόπησαν αρνητή μάσκας σε εστιατόριο: Ο «τσαμπουκάς» ξεκίνησε όταν ο πελάτης επέμενε να μπει στο μαγαζί (βίντεο)

Οι σκηνές προκαλούν μόνο θλίψη...

Ένας άντρας αρνήθηκε να φορέσει μάσκα για να μπει σε εστιατόριο στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος σε αυτό. 

Οι εικόνες που εκτιλύχθηκαν στη συνέχεια μόνο θλίψη προκαλούν καθώς ο συγκεκριμένος πελάτης έσπρωξε κάποιον από τους άλλους θαμώνες του μαγαζιού και στη συνέχεια ένας τρίτος γρονθοκόπησε τον αρνητή μάσκας, και τον ξάπλωσε στο πάτωμα.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, σύμφωνα με την daily mail, φαίνεται αρχικά ένας καραφλός άντρας  με γυαλιά να στρέφεται εναντίον μιας σοκαρισμένης υπαλλήλου του εστιατορίου επειδή του απαγορεύτηκε η είσοδος λόγω της άρνησής του να φορέσει την μάσκα.

 

Ακούγεται παράλληλα να της φωνάζει και να της λέει ότι κάνει «διακρίσεις» και πως  «θα καταστρέψεις το εστιατόριο σου!».

Εκείνη από πλευράς της του απαντάει πως «είναι εντολή» και ο άντρας γυρνάει να γύγει από το μαγαζί. Ωστόσο κάποιος ηλικιωμένος πελάτης του είπε εκείνη την στιγμή «απλώς φύγετε, κύριε» με αποτέλεσμα εκείνος να μπει ξανά μέσα και να τον σπρώξει.

Τότε μερικοί άλλοι από τους πελάτες προσπάθησαν να μπουν ανάμεσα στον ηλικιωμένο άντρα και σε εκείνον, ενώ ένας από αυτούς έδωσε μια δυνατή γροθιά στον άντρα που δεν φορούσε την μάσκα και τον έριξε στο πάτωμα.

Στη συνέχεια ο αρνητής μάσκας αποχώρησε από το εστιατόριο, χώρις βέβαια να φοράει τα γυαλιά του και λέγοντας ότι «αυτό είναι επίθεση».

 

Όπως σημειώνει η daily mail το θέμα της χρήσης μάσκας διχάζει πολύ στην Αμερική τις τελευταίες εβδομάδες.  Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνιστούν ακόμη και τα εμβολιασμένα άτομα να φορούν μάσκα σε περιοχές όπου υπάρχει «ουσιαστικός ή υψηλός κίνδυνος μετάδοσης», αλλά οι πολιτείες και οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν τελικά τον τελευταίο λόγο για την πολιτική για τις μάσκες.

Ως αποτέλεσμα, αυτές οι πολιτικές διαφέρουν δραματικά σε ολόκληρη τη χώρα, με ορισμένες πολιτείες όπως το Τέξας να αποφασίζουν ότι οι τοπικές κυβερνήσεις δεν μπορούν να επιβάλουν μια εντολή μάσκας στους πολίτες.

Αντίθετα, πολιτείες όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη έχουν εξαιρετικά αυστηρά μέτρα που επιβάλλουν τη χρήση μάσκας σε πολλούς δημόσιους χώρους και απαιτούν από τους πολίτες να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για να παρευρεθούν σε δημόσιους χώρους όπως εστιατόρια και μπαρ.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι αποδεκτό ούτε το να αρνήσε να φορέσεις μάσκα, αλλά ούτε και να χτυπάς με τέτοιο τρόπο κάποιον συμπολίτη σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ