All I want for Christmas is… και η Mariah Carey δίνει το σινιάλο για τα Χριστούγεννα 2021 - το βίντεο

Κάτι ετοιμάζει!

Η Mariah Carey δίνει το σινιάλο για τα Χριστούγεννα του 2021 με ένα άκρως εορταστικό βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram.

Αν υπάρχει κάποια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «βασίλισσα των Χριστουγέννων» τότε σίγουρα αυτή είναι η Mariah Carey, η οποία μας έχει χαρίσει άλλωστε και ένα από τα τραγούδια που ακούγονται όσο κανένα στη συγκεκριμένη γιορτή και αυτό δεν είναιν άλλο από το «All I want for Christamas».

Φορώντας ένα κατακόκκινο, λαμπερό φόρεμα λοιπόν, στο βίντεο η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται με ένα μπαστούνι, σαν γιγάντιο ζαχαρωτό.

Instagram/mariahcarey

Instagram/mariahcarey

 

Instagram/mariahcarey

Σε τρεις κοκολύθες - ίσως και λόγω του Halloween - που βρίσονται μπορστά της αναγράφεται η φράση «its not time» (δεν είναι η ώρα) με την Carey να σπάει με το μπαστούνι της την μεσαία που γράφει «not».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Mariah Carey

«Its time» (ήρθε η ώρα) είναι η φράση που μένει ένω στο backround ακούγεται φυσικά το αγαπημένο εορταστικό της τραγούδι και στο τέλος εμφανίζεται και η ίδια ντυμένη Άγιος Βασίλης, στην δική της βέβαια εκδοχή.

Στο τελευταίο πλάνο βλέπουμε την ημερομηνία 5 Νοεμβρίου. Τι να ετοιμάζει άραγε σταρ; Αν κρίνουμε από το βίντεό της σίγουρα είναι κάτι άκρως εορταστικό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ