Χρήστος Κυριαζής: Συντετριμμένη με τον χαμό του πρώην συντρόφου της η Βάνα Μπάρμπα - λύγισε on air (βίντεο)

« Είχε δίπλα του μια κυρία σπουδαία, στυλοβάτη στη ζωή του»

Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Χρήστος Κυριαζής, σε ηλικία 68 ετών, μετά απο μάχη με τον καρκίνο.

Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή Super Katerina για τον χαμό του τραγουδιστή και πρώην συντρόφου της.

«Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία σπουδαία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω πως αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή γιατί είχε αναλάβει όλη του την ζωή» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Τα θερμά συλλυπητήρια αξίζουν σε αυτή την γυναίκα, την Σοφία. Για μένα προσωπικά είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Ήταν ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μια μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος Κυριαζής. Ένα λαμπερό μυαλό, ένας μεγάλος συνθέτης και σπουδαίος άνθρωπος.

 

 

Aυτή η εποχή όμως καμιά φορά τους ανθρώπους αυτούς τους εξοβελίζει, τους βγάζει έξω και κρατάει ανθρώπους υποδεέστερους και πιο δεύτερους και τρίτους. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα».

Η Βάνα Μπάρμπα με τρεμάμενη φωνή μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» με την ίδια να λέει ότι «έφυγε απότομα, θέλω λίγο χρόνο, από εσάς το έμαθα». Ακόμα πρόσθεσε ότι γνώριζε ότι έπασχα από καρκίνο αλλά δεν ήξεραν ότι θα έφευγε τόσο απότομα.

 

 

Το τραγούδι «Έχω Κλάψει» του Κυριαζή - τι είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα

Την δεκαετία του 90 ο Χρήστος Κυριαζής κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» ο οποίος και έδωσε ώθηση στην καριέρα του. Σε αυτόν συμποεριελαμαβανόταν και το κομμάτι Έχω Κλάψει» το οποίο λέγεται λοτι γράφτηκε για την Βάνα Μπάρμπα, η οποία πρωταγωνιστούσε και στο βιντεοκλίπ.

Η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της το 2016 είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Star ότι: «Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα.

 

Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δε χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις κι όχι ποσοτικές».

«Θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και με την αποχή του έδειξε ότι δε συμβιβάστηκε όλα αυτά τα χρόνια και απέδειξε πόσο μεγάλα τραγούδια έχει γράψει. Τα τραγούδια του δεν είναι απλοϊκά, είναι απλά γραμμένα, αλλά "μεγάλα", όπως γράψανε οι παλιοί. Σ’ ένα κουτί από τσιγάρα, λίγα λόγια, αλλά αληθινά και δυνατά. Το "Δεν προσκύνησα" θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα του τραγούδια, παρόλο που εμένα μ' έχουν συνυφασμένη μαζί του με το "Έχω κλάψει"», είχε προσθέσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ