Απολάυστε την Kylie Minogue να κάνει πασαρέλα με Celia Kritharioti couture δημιουργία (βίντεο)

Για το γερμανικό Next Top Model πυ γυρίζεται στην Μύκονο!

Η Kylie Minogue είναι ένα από τα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή του γερμανικού Next Top Model, τα γυρίσματα του οποίου γίνονται και στη Μύκονο.

Η Σίλια Κριθαριώτη λοιπόν δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την 53χρονη star να κάνει πασαρέλα φορώντας μια από τις δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, που έχει ντύσει άλλωστε πολλές διάσημες κυρίες του εξωτερικού.

 

 

 

 

Πρόκειται για ένα υπέροχο φόρεμα σε λευκό και mint χρώμα, που έχει ένα μεγάλο σκίσιμο στο μπορστινό μέρος αναδεικνύοντας έτσι τα καλλίγραμμα πόδια της Kylie Minogue.

«Είμαι τόσο χαρούμενη να βλέπω την Kylie Minogue να ανεβάζει την θερμοκρασία με Celia Kritharioti Couture και την καλωσορίζω στην Ελλάδα με την Heidi Klum για το γερμανικό Next Top Model» αναφέρει στην ανάρτησή της η Κριθαριώτη.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του show Heidi Klum,βρίσκεται ήδη στη χώρα μας μαζί με τον άντρα της Tom Kaulitz, εδώ και μερικές ήμέρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Μάλιστα όπως αναφέρει το Mykonoslive.tv η Γερμανίδα πρώην άγγελος της Victorias Secret για τις ανάγκες του ριάλιτι μόδας που γυρίζεται αυτές τις μέρες στο νησί των Ανέμων περπάτησε πάνω σε ειδική εξέδρα που είχαν στήσει δύτες στην παραλία μπροστά από το beach bar Tropicana και ήταν χάρμα οφθαλμών.

 

 

Φορώντας κοντό μαύρο φόρεμα σε ροκ στυλ που τόνιζε μοναδικά τις αναλογίες της πόζαρε και χόρεψε μπροστά στον φακό με τρομερά σέξυ διάθεση αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως παρά την ηλικία της διαθέτει κορμί που …κόβει ανάσες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ