Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρή 55χρονη παιδίατρος που παρασύρθηκε από χείμαρρο (βίντεο)

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Τραγωδία στην Πιερία όπου 55χρονη παιδίατρος έχασε την ζωή της όταν παρασύρθηκε από  από χείμαρρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στην Σκοτίνα Πιερίας, όπου  από πιο νωρίς βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες σε ρέμα της περιοχής, βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή, ηλικίας  50-55 ετών, η οποία φαίνεται ότι παρασύρθηκε από χείμαρρο. Εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα προχώρησαν στην ανάσυρση της σορού.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Σπερχειός - εκκενώσεις χωριών στη Λαμία - με βάρκες έσωσαν τους κατοίκους (φωτό & βίντεο)

 

 

«Πραγματοποιήθηκε εντοπισμός και ανάσυρση μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, εντός ρέματος, στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 9» αναφέρει σε σχετικό tweet η πυροσβεστική.

Photo:  olympusmera.gr

Σύμφωνα με το olympusmera.gr η 55χρονη, που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ζηλιάνα (μεταξύ Λεπτοκαρυάς – Σκοτίνας) αγνοούνταν από το νωρίς το πρωί της Κυριακής 12/12.

Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο παρασύρθηκε, λόγω της κακοκαιρίας και ξεκίνησαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό της.

Φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα επρόκειτο να επισκεφθεί η 55χρονη παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη χθες το βράδυ. Η γιατρός βγήκε από το όχημα της, προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά τα ορμητικά νερά την παρέσυραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε περίπου χίλια μέτρα μακριά από το οχημά της.

Για το συμβάν μίλησε αποκλειστικά στο olympusmera.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Δίου-Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ