Θεσσαλονίκη: Γυναικοκτονία η δολοφονία σε ζαχαροπλαστείο - ο πρώην σύζυγος και όχι η πεθερά σκότωσε την 55χρονη

Ανατροπή στην υπόθεση

Ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 55χρονης ήταν τελικά αυτός που της αφαίρεσε τη ζωή πυροβολώντας την θανάσιμα τη Δευτέρα το πρωί σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο, στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά υπήρξαν αναφορές ότι ο δράστης ήταν γυναίκα, ωστόσo σύμφωνα με πληροφορίες της Voria οι αυτόπτες μάρτυρες μπερδεύτηκαν λόγω του γεγονότος ότι φορούσε ένα μακρύ μπουφάν.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν από την αρχή στον εν διαστάσει σύζυγο που διαμένει στα Τρίκαλα, ο οποίος χθες ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη. Κατά πληροφορίες οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του πρώην συζύγου, ήταν ότι η 55χρονη τον εγκατέλειψε.

Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των δεδομένων, αφού δεν επιβεβαιώνονται αρχικές μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα κι ότι αυτή ήταν η πεθερά του θύματος, η οποία δεν είχε ωστόσο καμιά σχέση με το έγκλημα, αναφέρει το Mega.

Φέρεται να φορούσε παλτό κι αλλά ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Ο δολοφόνος συνελήφθη και πλέον διαπιστώνεται ότι αυτή είναι η 17η γυναικοκτονία φέτος.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, η ΕΛ.ΑΣ ανέφερε:

«Πρωινές ώρες (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Η μαρτυρία του αδελφού του θύματος

Όπως δήλωσε χθες ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο – πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Ο ίδιος ενημερώθηκε πως κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ