Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Φελίπε & της βασίλισσας Λετίσια: Οι Ισπανοί royals με τις πριγκίπισσές τους (φωτό)

Εύχονται για το νέο έτος

Στην δημοσιότητα έδωσαν την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2021 ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας.

Το στιγμιότυπου που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη δείχνει το βασιλικό ζεύγος μαζί με τις δύο κόρες τους να ποζάρουν στους κήπους του Παλατιού Ζαρζουέλα.

Ο Ισπανός μονάρχης φορά ένα ροζ πουκάμισο, κόκκινο πουλόβερ και γκρι σακάκι ενώ η πρώην δημοσιογράφος στέκεται δίπλα του ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο, επίσης γκρι παλτό και λευκό τοπ από μέσα.

Μπορστά τους είναι καθισμένες η δύο κόρες τους, η 16χρονη διάδοχος πριγκίπισσα Λεονόρ και η μικρή της αδερφή πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία (`14 ετών). Τα δύο κορίτσια είναι ντυμένα απλά με πουλόβερ και παντελόνι ενώ έχουν τα μαλλιά τους αφημένα κάτω.

©Casa De S.M. El Rey

«Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2022», αναφέρει το μήνυμα της κάρτας. Κάτω από το "Con todo afecto y nuestros mejores deseos" (που μεταφράζεται "Με όλη μας τη στοργή και τις καλύτερες ευχές") ο βασιλιάς, η βασίλισσά του και οι δυο τους πριγκίπισσας έχουν  προσθέσει τις υπογραφές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ