Οι πολιτικοί της Ελλάδας εύχονται Καλή Χρονιά: Τα… κάλαντα για τον Πιερρακάκη, ο Κυριάκος με την Μαρέβα και τους ΔΙΑΣ (φωτό)

Οι ευχές τους για το νέο έτος

Κοντά σε μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ που εκτελούσαν τη νυχτερινή βάρδια ως τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, μέρα και νύχτα, για την ασφάλεια των πολιτών στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Φωτογραφίες: Instagram

«Οι επόμενες βδομάδες θα φέρουν κυματισμούς. Έχουμε, ωστόσο, τις δυνάμεις να αφήσουμε πίσω την τρικυμία, οδηγώντας την πατρίδα μας σε ήρεμα νερά. Ώστε τον χειμώνα της αβεβαιότητας να διαδεχθεί η άνοιξη της ελπίδας. Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι, ώριμοι και προσεκτικοί», τονίζει στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά ο πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης από πλευράς του δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τα κάλαντα που του είπαν παιδιά της Ένωσης Απανταχού Μανιατών και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Φωτογραφίες: Instagram

«Αποχαιρετάμε το 2021 στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την Ένωση Απανταχού Μανιατών και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Τους ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα κάλαντα και για τις όμορφες ευχές! Και του χρόνου!» αναφέρει ο κ Πιερρακάκης στην ανάρτησή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος αναφέροντας στο μήνυμά του τα εξής: «Να μην αφήσουμε για πολύ ακόμη αυτή τη δυστοπία να μετατρέπεται σε κανονικότητα. Να πάρουμε, τη χρονιά που έρχεται, πίσω τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.
 
Να δώσουμε σε όλα τα μέτωπα τη μάχη της ζωής.   Το 2022 μπορεί και πρέπει να γίνει η χρονιά της μεγάλης αλλαγής. Η χρονιά μιας νέας αρχής. Για τις ζωές μας Για την κοινωνία. Για την Ελλάδα. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους»..

 

 

«Ο μαζικός εμβολιασμός είναι το πιο ισχυρό μας όπλο για να νικήσουμε τον ιό. Η τήρηση των υγειονομικών μέτρων είναι ευθύνη της Πολιτείας, αλλά και δική μας. Αφορά την κοινωνική και την ατομική μας ηθική, με επίκεντρο τον σεβασμό στον πλησίον και το γενικό καλό», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά της για τη νέα χρονιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε «το 2022 η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για να απαντήσει με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε αυτές τις πολύ μεγάλες προκλήσεις». Μάλιστα ο πρέδρος του ΚΙΝΑΛ κέρδισε φέτος και το φλουρί!

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ στο μήνυμά της για το 2022 εύχεται «καλή και αγωνιστική χρονιά, με υγεία και δύναμη, σε όλους κι όλες, εργαζόμενους, άνεργους, βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, τους νέους και τις νέες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τους αγωνιζόμενους επιστήμονες και καλλιτέχνες, τους μετανάστες και πρόσφυγες».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει: «Ας ξεχάσουμε λοιπόν τα λάθη του 2021, ας βελτιώσουμε ο καθένας ξεχωριστά την δική του ατομική προσωπικότητα, να προχωρήσουμε μαζί, ελληνικά, χριστιανικά, ορθόδοξα, αλληλέγγυος ο ένας με τον άλλο. Δίπλα, δίπλα, χέρι, χέρι, οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα. Οι Έλληνες το 2022, πρέπει να κάνουμε τα καλύτερα».

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης εύχεται «ο ερχομός του 2022 να δυναμώσει την πεποίθηση μέσα μας ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν διαφορετικά-εφ' όσον βέβαια δεν κάνουμε τα ίδια. Εφ' όσον αναλάβουμε την ευθύνη της ρήξης μ' ένα σύστημα που συνεχώς συγκαλύπτει την οικονομική και ηθική του χρεοκοπία. Ένα σύστημα που επιμένει να παρουσιάζει τον εαυτό του ως τη λύση στα προβλήματα που το ίδιο το σύστημα παράγει. Ένα σύστημα το οποίο εκμεταλλεύεται τις κρίσεις που το ίδιο παράγει για να κερδίζουν οι λίγοι εις βάρος των πολλών».

Ο δήμαρχος Αθηνάιων Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε για την άλλαγή της χρονιά, ενώ έγραψε:

«Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους! Το 2022 να είναι επιτέλους αυτό που περιμένουμε.

 

 

Με αγάπη, που τόσο έχουμε ανάγκη, με αγκαλιές, που τόσο μας έλειψαν και με πολλά χαμόγελα, που τόσο κρύφτηκαν. Χρόνια πολλά!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ