Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Mπεν Άφλεκ: Οι ανησυχίες που έχει για τα παιδιά του - '' Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο...''

Οι φόβοι που έχει για τα παιδιά του και η δημόσια εικόνα του! 

Ο Μπεν Άφλεκ ασχολείται μόνο με τις γνώμες που έχουν σημασία: αυτές των τριών παιδιών του.
 
Ο ηθοποιός, μίλησε για τη δημόσια εικόνα του σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στους Los Angeles Times, εξηγώντας ότι ο τρόπος που τον παρουσίαζαν τα μέσα ενημέρωσης δεν τον ενοχλούσε μέχρι που άρχισαν όλα αυτά να τα βλέπουν τα παιδιά του.
 

«Έφτασα σε ένα σημείο όπου [η αντίληψη του κοινού] ήταν τόσο διαφορετική από αυτό που είμαι που σταμάτησα να διαβάζω και σταμάτησα να νοιάζομαι», είπε. «Αλλά μετά, καθώς τα παιδιά μου μεγάλωσαν και άρχισαν να βλέπουν μόνα τους το διαδίκτυο, αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι» αναφέρει το ΑΠΕ.

 

ΑΠΕ/ANSA
 

«Ακόμα και το μιμίδιο "Sad Affleck" - αυτό ήταν αστείο για μένα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει νιώσει έτσι σε μία κατάπτωση. Αλλά μετά τα παιδιά μου θα το δουν και σκέφτηκα: "Α, θα σκεφτούν ο μπαμπάς είναι βασικά λυπημένος ή πρέπει να ανησυχούμε για αυτόν;".

ΑΠΕ/ANSA

Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο», εξήγησε ο Άφλεκ.
  
Ο ηθοποιός, ο οποίος μιλούσε ανοιχτά για τις μάχες του με τον αλκοολισμό όλα αυτά τα χρόνια, είπε στο Good Morning America τον περασμένο μήνα ότι «η ζωή μου είναι καλύτερη και είμαι πιο χαρούμενος όσο περισσότερο βρίσκομαι κοντά στα παιδιά μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ