Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Αυτή την ώρα Στη Μύκονο η κηδεία του - Με το κοστούμι του γάμου του θα ταφεί (βίντεο)

Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία η σύζυγός του...

Εφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο νησί της Μυκόνου η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού, καθώς στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η σορός του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού έφθασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, σήμερα το πρωί, με το πλοίο της γραμμής. Συνόδευσαν τη σορό του η μητέρα του, ο πατέρας του και η αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού, φανερά συντετριμμένοι.

 

Με το κοστούμι του γάμου του θα ταφεί ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Μίλτος Ατζαμόγλου, που ήταν και στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως "η κηδεία του Τζώρτζη θα γίνει στη Μύκονο, στη γενέτειρά του".

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, με την αδερφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού, μάλιστα, να ζητά να γίνει σεβαστή από όλους αυτή η επιθυμία της οικογένειας. Ακόμη μία επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου, στη μνήμη του εκλιπόντος να γίνει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής "Πρωινό", ο Τζώρτζης Μονογυιός θα ταφεί -όπως θέλησε η οικογένειά του- φορώντας τα ρούχα που φορούσε και την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, την ημέρα του πολιτικού του γάμου με την Αθηνά Κοντοπάνου.

 

 

Η βουλευτής της ΝΔ βρήκε το κουράγιο, αυτές τις τραγικές στιγμές για την οικογένειά της, στην κηδεία του αγαπημένου της αδελφού να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Μάλιστα, για τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στη Μύκονο, προνόησε και τους ετοίμασε τραπέζι.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ