Σύσσωμη η οικογένεια Τσιμτσιλή - Σοφού με τα τρία τους παιδιά: Ο Θέμης με το καροτσάκι και τον γιο, η Σταματίνα με τα κορίτσια (φωτό)

Στυλάτες μαμά και κόρες στην βόλτα τους 

Στο κέντρο της Αθήνας αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Σταματίνα Τσιμτσιλή που έκανε βόλτα μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Θέμη Σοφό και τα τρια τους παιδιά.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες του NDP η παρουσιάστρια επέλεξε ένα πολύ στυλάτο σύνολο, ενώ και οι κόρες του ζευγαριού ήταν ντυμένες κομψά, όπως η διάσημη μαμά τους.

Ειδικότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε για την οικογενειακή βόλτα ένα λευκό παντελόνι συνδυασμένο με φαρδύ, μάλλινο πουλόβερ το οποίο και συνδύασε με ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, με ιδιαίτερο κόψιμο και μικρό λεπτό τακούνι.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέλαβε το καρότσι με τον μικρό Γιαννάκη, ενώ η Τσιμτσιλή κρατούσε από το χέρι τα κορίτσια της οικογένειας, την Νάγια και την Μαίρη, που ήταν ντυμένες με ένα κόκκινο chic παλτουδάκι και ένα μαύρο!

Να σημειωθεί ότι το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις  25 Ιουνίου του 2011.  «10 χρόνια μαζί... Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή...

Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς!» είχε γράψει παρουσιάστρια στο instagram, το 2020 με αφορμή την επέτειό τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ