Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αίσθηση αισιοδοξίας για τη μέρα που μας επιτρέπουν να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας..

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ στις 07:28 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 09:34 που θα περάσει στον Τοξότη.

Οι σημαντικές όψεις της από τον Τοξότη είναι το τετράγωνο με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο που μας δίνουν μια αίσθηση αισιοδοξίας για τη μέρα και μας επιτρέπουν να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη σήμερα είναι μια καλύτερη και σίγουρα πιο αισιόδοξη μέρα.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας προτρέπει να κοιτάξετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να πιστέψετε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο για να πέσετε με τα μούτρα και να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε.

Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα, που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα, να τα προσέξετε και να τα τακτοποιήσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί, ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να μην σας ενοχλεί πια.

Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ