Βασίλισσα του στυλ η Λετίσια: Το κόκκινο δερμάτινο τζάκετ που «ανακύκλωσε» - πώς το συνδύασε το 2017 & τώρα (φωτό & βίντεο)

Από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Carolina Herrera

Tres chic για ακόμα μια φορά η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, που προήδρευσε αυτή την Παρασκευή, του Φόρουμ για τον καρκίνο, που έγινε στη Μαδρίτη.

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε VI επέλεξε για την περίσταση ένα σκούρο μπλε, πλεκτό, μίντι φόρεμα συνδυασμένο με το κόκκινο, δερμάτινο τζάκετ της, το οποίο έχει φορέσει και στο παρελθόν.

EFE POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EFE POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EFE POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με το parismatch, είναι ένα κομμάτι της σχεδιάστριας από την Βενεζουέλα Carolina Herrera, κάτι που δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση αφού η Ισπανίδα royal επιλέγει συχνά ρούχα από το διάσημο brand.

Η μητέρα της διαδόχου πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας, είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με μια φαρδιά κόκκινη ζώνη και θηλυκές γόβες μπορντό γόβες. Παράλληλα κρατούσε ένα τσαντάκι σε ανάλογους τόνους.

Photo: Twitter

Η royal, που θεωρείται μια από τις πιο κομψές και σικάτες γαλαζοαίματες κατέφερε να δώσει άλλη πνοή στο δερμάτινο τζάκετ της, το οποίο είχε φορέσει επίσης τον Μάιο του 2017, στη 13η επέτειο του γάμου της, για να παραστεί στην τελετή που διοργανώθηκε για τον εορτασμό της 40ης επετείου του Ιδρύματος Queen Sofia και της 10ης επετείου του κέντρου του Αλτσχάιμερ. 

 

 

 

 

Τότε η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων το είχε αφήσει κλειστό, συνδυάζοντάς το με μια λευκή ανοιξιάτικη φούστα και nude γόβες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ