Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες & να είμαστε πιο χαλαροί

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον Δία το πρωί και το τρίγωνο με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας.

Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας, μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί, διότι ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, διότι αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμη μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας κι αυτό είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι των άλλων. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ