Jude & Raff Law: Πατέρας & γιος μαζί, γοητεία οικογενειακή - τα πρόσωπα διάσημου οίκου μόδας για άντρες (φωτό)

Είναι οι ambassadors της συλλογής Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022

Το ιταλικό brand ανδρικών ενδυμάτων πολυτελείας Brioni ανακοίνωσε τον Γενάρη ότι ο Jude Law και ο γιος του Raff Law είναι οι νεότεροι πρεσβευτές του οίκου.

Η απόφαση αυτή δεν μας ξαφνιάζει αφού η γοητεία τους είναι... οικογενειακή υπόθεση

«Ο Jude Law είναι ένας μεγάλος δάσκαλος της τέχνης του και ο Raff είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στο ίδιο σύμπαν», δήλωσε, σύμφωνα με το  us.fashionnetwork.com, ο διευθύνων σύμβουλος της Brioni, Mehdi Benabadji.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brioni (@brioni_official)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brioni (@brioni_official)


«Η αφοσίωση του Brioni στην κατασκευή και την ποιότητα είναι κάτι που εμπνέει και πάντα χαιρόμουν να φοράω τα ρούχα τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που δουλεύω μαζί με τον Raff για έναν οίκο που έχει τις ρίζες του στην Ρώμη» δήλωσε από πλευράς του ο 49χρονος Βρετανός ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι εκείνος και ο γιος του είναι οι ambassadors της συλλογής Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022 και η ωτογράφιση της καμπάνιας έγινε από τον Craig McDean.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brioni (@brioni_official)


Ο Jude Law έχει λάβει υποψηφιότητες για τους ρόλους του σε κλασικές ταινίες, όπως το «The Talented Mr. Ripley» και το «Gattaca». Έχει αναγνωριστεί επίσης για τις τηλεοπτικές του ερμηνείες στο «The Young Pope» και σε θεατρικούς ρόλους όπως το «Obsession» του Ivo van Howe και το «Henry V» του Michael Grandage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rafflaw (@raff_law)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rafflaw (@raff_law)

 

Ομοίως, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ο Raff Law απέκτησε τον πρώτο του ρόλο στο «Repo Men», που κυκλοφόρησε το 2010 και έπαιξε ακόμα στο «Twist» του 2021.

Επίσης ασχολείται  με το modeling, ενώ έχει και τη δική του μουσική μπάντα. Μάλιστα πατέρας και γιος εμφανίστηκαν μαζί σε μια μικρού μήκους ταινία (The Hat).

Ο Raff Law (25 ετών σήμερα) είναι ο μεγαλύτερος γιος του Βρετανού star, τον οποίο ο τελευταίος έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Sadie Frost (1997–2003).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ