Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το να καταφέρουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους δίπλα μας που έχουν ανάγκη, πρώτα μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα με τον ίδιο μας τον εαυτό

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή έχει πολλές αναγνώσεις και δημιουργεί πολλά σενάρια. Από τη μια είναι μια όψη έκφρασης του συναισθήματος μας, μια όψη συγχώρεσης, αλλά και συμπόνιας για τους άλλους.

Το να καταφέρουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους δίπλα μας που έχουν ανάγκη, πρώτα μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα με τον ίδιο μας τον εαυτό. 

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας, θα έχετε σήμερα με το εξάγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδωνεξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά και της δουλειάς σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρωινές ώρες οι πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις έρχονται σε προτεραιότητα, με τη Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι το μεσημέρι να δίνει έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης, είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ