Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδιαίτερα ενεργητικό το Σάββατο - Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε με προσοχή τους μελλοντικούς σας στόχους

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Ιδιαίτερα ενεργητικό το Σάββατο με τη Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει δυο θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Το Σάββατο όμως έχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα, καθώς ο Ήλιος από τους Ιχθύς συναντά τον Δία σε όψη συνόδου. Η όψη αυτή είναι από τις πιο τυχερές στην αστρολογία και λαμβάνει χώρα μόνο μια φορά τον χρόνο.

Τυχεροί οι εκπρόσωποι των ζωδίων του νερού: Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, σε σχέση με τα μακροπρόθεσμα πλάνα τους στον τομέα που βρίσκονται οι Ιχθύες στο ωροσκόπιο τους. 

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στους Ιχθύς σας καλεί να εξερευνήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, τα όρια της φαντασίας σας και γενικώς να ασχοληθείτε με σας τους ίδιους. Ο Δίας στους Ιχθύς λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος από τον 12ο οίκο σας που σας προφυλάσσει από τα δύσκολα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο φιλοξενεί τη σπάνια και ιδιαίτερα τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία μέσα στον τομέα των στόχων σας, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων, των συνεργατών. Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε με προσοχή τους μελλοντικούς σας στόχους, αλλά και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί ή ασχολείστε από κοινού με κάποιες δραστηριότητες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία το Σάββατο, μια σπάνια αλλά πολύ τυχερή όψη, μπορεί να φέρει κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως. Μπορεί να συζητάτε μια επαγγελματική πρόταση, να σκέφτεστε τη δημιουργία της δικής σας δουλειάς ή να κάνετε κάποιες διερευνητικές συζητήσεις για μια μεταγραφή. Σε κάθε περίπτωση, μόνο θετική μπορεί να είναι η συγκεκριμένη όψη. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ