The Kardashians: Το τρέιλερ της επιστροφής της «αγίας» οικογένειας των moneymakers - οι αποκαλύψεις της βασίλισσας Kim

Τι λέει για τον πρώην της; 

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς «The Kardashians» και ήδη είχαμε τις πρώτες αποκαλύψεις για την Kim και τον εν διαστάσει σύζυγός της Kanye West!

Γυρισμένη σε μεγάλο βαθμό στο στυλ του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians (που έκανες διάσημες τις Kim, Kourtney, Khloe Kardashian, Kendall και Kylie Jenner), το νέο show θα ακολουθεί και πάλι τις ζωές τους, ενώ θα δούμε επίσης την μητέρα τους Kris Jenner, μαζί με τον Scott Disick, αλλά και τον πρώην της Kim.

Το τρέιλερ ανοίγει με πανοραμική θέα στο σπίτι Kardashian. Η Kourtney είναι στον κήπο με τον αρραβωνιαστικό της Travis Baker και τα παιδιά της - Penelope και Mason. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει να αποκτήσει μωρό με τον Travis.

Η Kylie μιλάει για τη δεύτερη, «πραγματικά δημόσια» εγκυμοσύνη της, ενώ η Khloe εξακολουθεί να παλεύει να συμβιβαστεί με την απιστία του Tristan Thompson.

Την ίδια ώρα θα μάθουμε και μερικά πράγματα για τη νέα σχέση της Kim με τον Pete Davidson και το διαζύγιο από τον Kanye West. Μια σκηνή την δείχνει να στέλνει μηνύματα στον Pete ενώ ηχογραφούσε μια συνέντευξη και μια άλλη δείχνει τον Kanye να φτάνει στην πόρτα της, ίσως απροειδοποίητα. 

Η Kim λέει ότι ο Kanye της είπε ότι η καριέρα της τελείωσε, ενώ σε άλλο σημείο η 41χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών ακούστηκε να λέει ότι «είναι πολύ δύσκολα με τον Kanye», καθώς οι δυο τους τσακώνονται δημόσια.

Υπενιυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2021 το Forbes συμπεριέλαβε την Kim στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου, αφού η περιουσία της από τα 780 εκ δολάρια τον Οκτώβριο έφτασε το 1 δις.

Influencer, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία. Και ναι! Οι εταιρείες με τα καλλυντικά και τα εσώρουχα αλλά φυσικά και το «Keep up with the Kardashians» την έχουν κάνει πάμπλουτη.

Το 2017, μετά την επιτυχία που είχε η σειρά καλλυντικών της αδερφής της Kylie Jenner η Kim δημιούργησε την KKW Beauty.  Μάλιστα πούλησε το 20% της εταιρείας στην Coty για το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που εκτόξευσε την αξία του brand της στο 1 δισεκατομμύριο, σύμφωνα με το page six. 

Το 2019 έκανε στροφή στα εσώρουχα και συγκεκριμένα στα shapewear δημιουργώντας την Skims.


Από το ριάλιτι δε, που ξεκίνησε το 2007, η Kim φαίνεται να πληρώνεται 4,5 εκ την σεζόν, σύμφωνα και με το stylecaster.com.

Η κόντρα του πρώην και του νυν

Και όλα αυτά την ώρα που ο Pete Davidson έχει περάσει στην αντιπέθεση και ρίχνει με την σειρά του τα «βέλη» του προς τον πρώην της Kim. 

Στο τελευταίο του μουσικό βίντεο, ο Kanye θάβει και αποκεφαλίζει τον Pete, ενώ ο ράπερ ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία στην οποία παλέυει μαζί του και τον χλευάζει δημοσίως.

Τα πράγματα δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού ο ένας φίλος του Pete διέρρευσε μηνύματα που αντάλλαξαν ο ράπερ και ο κωμικός ηθοποιός. Στα μηνήματα που δημοσίευσε το buzzfeed ο Davidson γράφει στον Kanye «μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι.

Η Kim είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Με την σειρά του ο West τον ρωτάει «Πού είσαι;» και εκείνος του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Ο Kanye είχε πει στο παρελθόν ότι ο Pete του είχε στείλει μήνυμα ότι ήταν στο κρεβάτι με την Kim και ο Ye μόλις είδε την selfie του απάντησε: «χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ