Η Jada Pinkett Smith με διαμαντένιο headpiece 46.250 δολ - όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την αλωπεκία (φωτό & βίντεο)

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί

Η Jada Pinkett Smith εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Critics Choice Awards 2022, με ένα εντυπωσιακό headpiece.

Η 50χρονη πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της Will Smith - ο οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στον King Richard - φορώντας μια χρυσή μπροκάρ τουαλέτα  και το διαμαντένιο κόσμημα για το κεφάλι, το οποίο κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από τον Jacquie Aiche, που έχει έδρα το Λος Άντζελες.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με το People το πολυτελές αξεσουάρ ήταν φτιαγμένο από 53 διαμάντια και η τιμή του εκτιμάται στα 46.250 δολάρια (133.284,94 ευρώ).

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ηθοποιός του The Matrix: Resurrections ολοκλήρωσε το glam look της με χρυσή σκιά ματιών, μαύρο eyeliner και μεγάαλες βλεφαρίδες, που τόνιζαν περισσότερο το βλέμμα της.

Η Jada έχει μιλήσει «ανοιχτά» για την απώλεια μαλλιών, με την ίδια να δημοσιεύει τον περασμένο Δεκέμβριο, ένα βίντεο στο Instagram.

«Τώρα σε αυτό το σημείο, μπορώ μόνο να γελάσω», είπε η Jada καθώς πέρασε το δάχτυλό της πάνω από ένα φαλακρό κομμάτι κατά μήκος του κέντρου του τριχωτού της κεφαλής της. «Όλοι ξέρετε ότι παλεύω με αλωπεκία και ξαφνικά μια μέρα, κοιτάξτε αυτή τη γραμμή εδώ. Δείτε το» είπε ακόμα στο βίντεο.

Γελώντας, η Jada συνέχισε: «Έτσι ακριβώς εμφανίστηκε και θα είναι λίγο πιο δύσκολο για μένα να το κρύψω. Έτσι σκέφτηκα να το μοιραστώ έτσι ώστε να μην κάνετε ερωτήσεις».

Αντί να εκνευριστεί γι' αυτό, η ηθοποιός έχει διατηρήσει μια θετική άποψη για την τριχόπτωση της. Τον περασμένο Ιούλιο, η Jada αποφάσισε να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι της αφού εμπνεύστηκε από την 21χρονη κόρη της, Willow Smith. 

Αποκάλυψε το νέο της τολμηρό look μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram καθώς αναδημοσίευσε μια φωτογραφία της με την Willow. «Η Willow με ανάγκασε να το κάνω γιατί ήταν καιρός να το αφήσω», έγραψε στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ