Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα» (φωτό)

Η σύζυγός του είναι ξανά έγκυος!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης, με τον αγαπημένο σεφ να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τα stories του στο Instagram.

Ειδικότερα δημοσίευσε ένα GIF που δείχνει ένα κοριτσάκι να κρατά δύο σκέυη μαγειρικής, ενώ στην εικόνα αναγράφεται το «baby loading».

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα» έγραψε στο story του ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο πρώτος Έλληνας Masterchef έγινε πατέρας για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

«Η πρώτη μου σκέψη, όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, τώρα πρέπει να βρούμε χρόνο". Πριν από τον γάμο, περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα» θα πει πριν λίγους μήνες στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ενώ πρόσθεσε ακόμα για την σχέση του με την αγαπημένη του:

«Θέλω να γυρίζω στο σπίτι και να υπάρχει ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι, δεν υπάρχει δουλειά. Αν και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό. Στην σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό, που θα ήθελε να πάρει.

Είναι πολύ απλό, δεν είναι κάτι το περίεργο. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι ότι δεν ήθελα να μιλήσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ