Φουσκώνει η κοιλίτσα της εγκυμονούσας Hilaria Baldwin - Γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει το φύλο του μωρού (φωτό)

Περιμένει με τον σύζυγό της το 7ο παιδί 

Η Hilaria Baldwin έδειξε μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα stories της στο Instagram την κοιλίτσα της η οποία έχει αρχίσει να φουσκώνει!

Η 38χρονη yoga instructor περιμένει το 7ο παιδί της με τον σύζυγό της Alec Baldwin και θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυκούς της φίλους.

Στο βίντεο η Hilaria χαμογελαστή και ντυμένη με ένα μακρύ μπλε φόρεμα, ακουμπούσε απαλά την κοιλίτσα της. 

Η οικογένεια προσπαθεί ακόμα να αντεπεξέλθει στην πίεση, μετά τα τραγικά γεγονότα στα γυρίσματα του Rust και τον θάνατο από πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

Υπενθυμίζεταιότι Hilaria είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία είχε γράψει: «Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξη:

άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά — όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα!».


Ωτσόσο η Hilaria δεν φαίνεται να είναι ακόμα έτοιμη να αποκαλύψει το φύλο του μωρό που περιμένει με τον 64χρονο ηθοποιό, αν και γνωρίζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Η ίδια εξήγησε τους λόγους μέσα από τα stories της στο Instagram λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «1. Έχασα ένα μωρό στους 4 μήνες το 2019 (ίσως κάποιοι από εσάς να το θυμάστε). Την σκέφτομαι καθημερινά και καταλαβαίνω ότι η μητρότητα έχει την ομορφιά και το σκοτάδι της».

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με  LGBTQIA+ κοινότητα, το inclusivity και τον σεβασμό απέναντι στο φύλο, με σκοπό τη δημιουργία ενός κόσμου που θα τους συμπεριλαμβάνει όλους.

Σύμφωνα με το People η 38χρονη απέβαλε τον Απρίλιο του 2019. Μήνες αργότερα συνέλαβε ξανά με τον σύζυγό της Alec και στην 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, τον Νοέμβριο του 2019, «έχασε» το μωρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ