H πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας με απίθανη φούξια τουαλέτα - Το ασορτί λουλούδι στο πέτο του άντρα της (φωτό)

Η λαμπερή τους εμφάνιση στο QX Gaygala 2022

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο QX Gaygala 2022, επιλέγοντας μια hot pink τουαλέτα.

Η royal ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ, για να απονείμει το βραβείο «Hetero / LGBTQ Friend of the Year» στον Σουηδό τραγουδιστή Benjamin Ingrosso.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Σοφία φόρεσε μια φούξια μακρυμάνικη τουαλέτα με βολάν, που φέρει την υπογραφή του Σουηδού σχεδιαστή Lars Wallin.

Ολοκλήρωσε το look της με statement σκουλαρίκια και μια κορδέλα στα μαλλιά, ενώ ο μοναχιγιός του βασιλιά Καρλ Γκουστάβ και της βασίλισσας Σοφίας της Σουηδίας είχε ντυθεί με ένα μαύρο σμόκιν και παπιγιόν.

Μάλιστα ο πατέρας των τριών παιδιών τους συνδύασε το outfit του με εκείνο της γυναίκας του, αφού είχε διακοσμήσει το πέτο του σακακιού του με ένα υφασμάτινο λουλούδι στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά της καλής του

Ο πρίγκιπας της Σουηδίας και η πριγκίπισσα Σοφία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015 και απέκτησαν τρεις γιους τον 5χρονο πρίγκιπα Αλεξάντερ, τον 4χρονο πρίγκιπα Γκαμπριέλ και τον 10 μηνών Julian. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet)

Ο Καρλ Φίλιπ είναι 4ος στην διαδοχή του θρόνου. Επόμενη στην σειρά να διαδεχθεί τους γονείς τους είναι η αδελφή του πριγκίπισσα Βικτώρια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ