Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα πιθανώς να μην είμαστε πολύ πρόθυμοι να ακούσουμε αυτά που θέλουν να μας πουν οι άλλοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο που δίνει στην Πέμπτη μια τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα, ενώ υπάρχει και μια ανάγκη για αλλαγές ή και για να σπάσουμε τους κανόνες που μας περιορίζουν, που υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από το τετράγωνο της νεοφερμένης Σελήνης στον Καρκίνο με την Αφροδίτη στον Κριό. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που κυβερνά στο ωροσκόπιο σας τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Όμως με μια όψη σαν τη σημερινή, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σάς οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές, πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που, για παράδειγμα, επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα, όπως σας έχω προϊδεάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ