Μονεμβασιά: «Τρελό» ΙΧ σκόρπισε το θάνατο: Σκοτώθηκαν δυο ηλικιωμένοι επιβαίνοντες σε σταθμευμένη μοτοσυκλέτα - Εμβόλισε και το περιπολικό της Τροχαίας

Ο οδηγός παρέσυρε επί εκατοντάδες μέτρα τον έναν επιβάτη της μοτοσυκλέτας, έκανε αναστροφή και παρέσυρε και τον δεύτερο. 

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σκόρπισε τον θάνατο, όταν με οδηγό έναν 52χρονο, κινούμενο στο δρόμο Τάραψας - Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μάη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα η οποία ήταν σταθμευμένη και στην οποία επέβαιναν δύο άτομα..

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου μεταφέρθηκε.

Όπως αναφέρει το spartanews, o οδηγός του ΙΧ παρέσυρε τον έναν επιβαίνοντα επί εκατοντάδες μέτρα, έκανε αναστροφή και στη συνέχεια παρέσυρε και τον δεύτερο κάνοντας παράλληλα ξέφρενη πορεία στους δρόμους. Οι κάτοικοι έντρομοι κάλεσαν την Αστυνομία, προκειμένου να ανακόψει την πορεία του οδηγού και να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Ο οδηγός του οχήματος, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Ο οδηγός συνελήφθη. Την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη έχει αναλάβει το Α.Τ. Μολάων σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ