Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Λάκης Γαβαλάς: «Ακόμα χρωστάω στο δημόσιο - Έχω άλλα 10 σπίτια που μου έχουν πάρει και δεν τα γνωρίζετε» (βίντεο)

Τι είπε για το εμβληματικό ακίνητο στην Κάντζα που πουλήθηκε σε δημοπρασία

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Λάκης Γαβαλάς, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο εμβληματικό ακίνητο στην Κάντζα, το οποίο και πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 9.000.0001 ευρώ.

Οι εβληματικές εγκαταστάσεις, που στο παρελθόν στέγαζαν τα κεντρικά γραφεία της LAK, άλλαξαν χέρια, με το ποσό της κατακύρωσης να ανέρχεται στα 9.000.001 εκατ. ευρώ ήτοι κατά 1 ευρώ μόλις παραπάνω σε σχέση με την τιμή εκκίνησης η οποία είχε οριστεί στα 9 εκατ. ευρώ για το ακίνητο.

«Το ακίνητό μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, ούτε θέλω να μάθω. Εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο αυτό δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο, γιατί δεν έχει άδεια.

Αν γίνει, θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτίριο. Η κανονική του αξία αυτού του ακινήτου είναι 18 εκατ. . Τα 9 που δόθηκαν εν τέλει, ήταν μεγάλη ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ANT1.

Ακόμα πρόσθεσε: «Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε, τα τριάντα χρόνια που ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα. Το κράτος πήρε λεφτά, πήρε δόξα από εμένα, γιατί έφερα όλους τους σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερη προσφορά απ’ ότι μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά. Δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα».

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, που είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία».

«Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα με αυτή την υπόθεση, ακόμα χρωστάω λεφτά στο δημόσιο. Ποτέ δεν γνωρίζεις τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να με ξαναβάλουν μέσα. Έχω κι άλλα σπίτια που μου έχουν πάρει, απλά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα» κατέληξε ο σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ