Η βασίλισσα Ράνια με το τέλειο outfit για καθημερινές εμφανίσεις - Γαλάζιο πουκάμισο, μπεζ παντελόνι, τσάντα - πουγκί (φωτό)

Αέρας κομψότητας και απλότητας

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες το κυβερνείο του Ajloun Ladies Charity Association και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μεταξύ άλλων με μέλη του ΔΣ του Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Γνωστή για το αξαιρετικό της γούστο η 51χρονη επέλεξε ένα απλό, αλλά πολύ κομψό outfit, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα σικάτο αποτέλεσμα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 

Ειδικότερα την είδαμε με ένα μπεζ παντελόνι Brunello Cucinelli το οποίο συνδύασε με ένα γαλάζιο, κλασικό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το look της με suede παπούτσια Jimmy Choo, τα οποία είχαν χοντρό τακούνι, κάτι που τα έκανε κατάλληλα για μια καθημερινή εμφάνιση.

Τέλος κρατούσε μια Fendi bucket bag - μια από τις τάσεις της σεζόν στις τσάντες - η οποία ήταν σε ανάλογα χρώματα με το σύνολό της. 

Την σύζυγο του βασιλιά Αμπντάλα υποδέχτηκε η Πρόεδρος του συνδέσμου Nadia Al Rabadi και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που ενημέρωσαν την royal για τα προγράμματά τους, τις προκλήσεις και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ο σύλλογος στοχεύει να ενδυναμώσει οικονομικά τις γυναίκες και τα κορίτσια της Ajloun και να ευαισθητοποιήσει για θέματα περιβάλλοντος και υγείας μέσω προγραμμάτων που στοχεύουν στην προώθηση ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος στην περιφέρεια, αναφέρει το jordantimes.com.

«Μια καταπληκτική μέρα ακούγοντας τις εμπνευσμένες ιστορίες επιτυχίας των γυναικών του Ajloun! Η αποφασιστικότητα και το πάθος σας μας ανεβάζουν» διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση που έχει κάνει η βασίλισσα Ράνια στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ