Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αυτή είναι η 59χρονη που έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της - Όλες οι πληροφορίες

Ο τελευταίος καβγάς για το διαζύγιο....

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Προσοτσάνης Δράμας από την ανθρωποκτονία μιας 60χρονης, με δράστη τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο 65χρονος δράστης και αυτόχειρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, πιθανότατα μετά από έντονους διαπληκτισμούς.

Το ζευγάρι είχε παιδιά και εγγόνια. Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Οπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος σκότωσε με τρεις σφαίρες τη σύζυγό του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να ζητούσε διαζύγιο και ο σύζυγός της το αρνούνταν. Κάποια στιγμή ο άντρας της άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα του και πυροβόλησε τη σύζυγό του, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας έμεινε για ώρες δίπλα στο άψυχο κορμί της γυναίκας του πριν δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Δράμα: Αυτή είναι η 59χρονη που έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της - Ο τελευταίος καβγάς για το διαζύγιο

Δράμα

Το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει και πάλι από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον τελευταίο καβγά τους, που οδήγησε στη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία του δράστη.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ενώ ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ