Γαλλικές εκλογές: Ψήφισε ο Εμανουέλ Μακρόν - Στο πλευρό του συζύγου της η Μπριζίτ με μπεζ κοστούμι (φωτό & βίντεο)

Για τις βουλευτικές εκλογές

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν ψήφισε στην περιοχή Τουκέ για τις βουλευτικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι έχουν προσέλθει σήμερα, εκ νέου, στις κάλπες, αυτήν τη φορά για να εκλέξουν σε δύο γύρους τους 577 βουλευτές της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν, η οποία είναι πάντα στο πλευρό του, ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του παραθαλάσσιου θέρετρου Pas-de-Calais, όπου είχαν ψηφίσει και για τις προεδρικές εκλογές. Άλλωστε αυτός και η Μπριζίτ έχουν σπίτι στην περιοχή.

Φωτοογραφίες: AFP POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα μπεζ κοστούμι, το οποίο είχε δερμάτινες λεπτομέρειες στο σακάκι. Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με nude γόβες.

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνομίλησε με ψηφοφόρους και κόσμο που βρέθηκε επίσης στο εκλογικό κέντρο, ενώ αντάλλαξε μια χειραψία με ένα μικρό κοριτσάκι και ένα φιλί στο μάγουλο με ένα δεύτερο παιδάκι.

Το διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι αν ο επανεκλεγείς τον Απρίλιο πρόεδρος Μακρόν θα διαθέτει και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ως το 2027 - όταν θα αποχωρήσει από το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων - ή αν θα υποχρεωθεί να «συγκατοικήσει» στην άσκηση της εξουσίας, δηλαδή να ορίσει πρωθυπουργό πολιτικό του αντίπαλο, ο οποίος με βάση τις δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται να είναι άλλος από τον επικεφαλής της συμμαχίας των κομμάτων της γαλλικής αριστεράς Ζαν Λικ Μελανσόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ