Ανείπωτο δράμα: Βρήκε πνιγμένα στην μπανιέρα τα τρία της παιδιά - Τα σκότωσε ο μπαμπάς τους & πρώην σύζυγός της (βίντεο)

Έχει συληφθεί για τους φόνους των παιδιών του

Ανείπωτη τραγωδία στο Σικάγο των ΗΠΑ όπου μια μάνα βρήκε νεκρά τα τρία της παιδιά, τα οποία και πέθαναν από τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα...

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε CBS Chicago επικαλούμενο την αστυνομία, ο πατέρας ομολόγησε την πράξη του και να έχει συληφθεί για τους φόνους των παιδιών.

Η μητέρα Debra Karels φέρεται να τηλεφώνησε ανήσυχη, στις Αρχές, αφού είχε ραντεβού με τον πρώην συζυγό της για να πάρει τα παιδιά, τα οποία εκείνη την ημέρα ήταν μαζί με τον πατέρα τους. 

Γύρω στη 1:40 π.μ. της Δευτέρας αξιωματικοί μπήκαν στο σπίτι του 35χρονου Jason Karels και βρήκαν μέσα τα πρώματα του 5χρονου Bryant, της 3χρονης Cassidy και του 2χρονου Gideon.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ τον πόνο που περνά αυτή η οικογένεια αυτή τη στιγμή», είπε ο αρχηγός της Αστυνομίας Gilbert Rivera.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι οι γονείς μοιράζονταν την επιμέλεια των παιδιών, τα οποία και είχαν πάει στον μπαμπά τους για το Σαββατοκύριακο και εκείνη την ημέρα η μητέρα τους σχεδίαζε να τα πάρει και να τα πάει σε κάποιον γιατρό, ωστόσο δεν έβρισκε κανέναν στο τηλέφωνο.

Ο πατέρας δεν ήταν στο σπίτι όταν μπήκαν οι αξιωματικοί και αντύκρυσαν τα πρώματα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία της Πολιτείας του Ιλινόις εντόπισε το αυτοκίνητό του στο Interstate και τελικά ο 35χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη. Καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του οι Αρχές τον μετάφεραν αρχικά στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια ο ίδιος φέρετα να ομολόγησε στους αστυνομικούς, τους φόνους των παιδιών του και να πρόσθεσε ότι είχε κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής αναπληρωτή του ιατροδικαστή της κομητείας Steve Newton τα τρία αδέλφια πέθαναν από πνιγό. 

Το chicago.suntimes.com αναφέρει ότι ο άντρας έπνιξε τα παιδιά του στην μπανιέρα και πως άφησε ένα σημείωμα το οποίο έγραφε «αν δεν μπορώ να τα έχω εγώ, δεν θα τα έχεις ούτε εσύ».

Βάσει των ίδιων πληροφοριών δικαστής της Lake County διέταξε την Τετάρτη, ο Karels να κρατηθεί με εγγύηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Karels  κατηγορήθηκε για τρεις φόνους πρώτου βαθμού.

Αφού σκότωσε τα παιδιά του, ο Jason Karels προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρκετές φορές μέσα στο σπίτι, αλλά δεν τα κατάφερε, είπε ο Rivera. Το αίμα του φέρεται να βρέθηκε μέσα στην οικία, αναφέρει ακόμα η ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της μητέρας ο εν διαστάσει σύζυγός της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά ο επικεφαλής αστυνομικός είπε ότι δεν υπήρχε ιστορικό κακοποίησης των παιδιών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ