Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα έχουμε πιο κυκλοθυμική διάθεση - Ευνοούνται τα θέματα επικοινωνίας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Ο Ερμής συναντά τον Δία σε θετική όψη εξαγώνου σήμερα, μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη σε θέματα επικοινωνίας και επαφών, δίνοντας μας την απαραίτητη δόση αισιοδοξίας, αλλά και μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση σε ό,τι σκεφτόμαστε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δημιουργώντας πιο κυκλοθυμική διάθεση και χρωματίζοντας με πιο συναισθηματικό τρόπο την έκφραση μας. 

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία σας δημιουργεί νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες σας. Η Δευτέρα είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κυνηγήσετε ίσως κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα είναι σούπερ μέρα για να τα δώσετε όλα στην επικοινωνία. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους ή συνεργάτες που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα σας και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό σήμερα ενισχύει τις φιλοδοξίες σας, ευνοεί τις επαφές σας, τις νέες γνωριμίες και το να σημειώσετε πρόοδο στην επίτευξη κάποιου στόχου. Αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί στους άλλους. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ