Πρίγκιπας Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ γιόρτασαν την 4η Ιουλίου - Το κομψό φόρεμα & ο μπουφές με τα hot dogs (φωτό)

Στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γιόρτασε την 4η Ιουλίου, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Νικόλαο, στην αμερικανική πρεσβεία.

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram δύο σχετικές φωτογραφίες, γράφοντας στην ανάρτησή της: «Καλή 4η Ιουλίου US. Χάρηκα που γιόρτασα στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Έφαγα ακόμη και ένα hot dog? ?.. Έχω μερικές υπέροχες αναμνήσεις από τον χρόνο που πέρασα στις ΗΠΑ και η 4η Ιουλίου ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μου διακοπές… απολαύστε την οικογένεια, τους φίλους σας, τα μπάρμπεκιου και τα πυροτεχνήματα. Θα σε γιορτάσω σήμερα απέναντι από τη λίμνη!».

Φωτογραφίες: Instagram

Στις εικόνες την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, ενώ σε μια δεύτερη είχαμε και την ευκαιρία να δούμε το κομψό outfit που φόρεσε.

Ειδικότερα επέλεξε ένα όμορφο λευκό φόρεμα με αστραφτερά αστέρια και λετομέρειες, το οποίο συνδύασε με ψηλά πέδιλα και ένα metallic τσαντάκι.

Στα stories της η Μπλάτνικ ανέβασε και ένα στιγμιότυπο από τον μπουφέ και τα hot dogs - το κατεξοχήν αμερικανικό street food!

Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου οι Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζουν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας τους από τη Μεγάλη Βρετανία το 1776, με σειρά εκδηλώσεων, στις οποίες κυριαρχούν τα πυροτεχνήματα και οι παντός είδους παρελάσεις.

 

 

Είναι η εθνική εορτή της χώρας με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, γνωστή στα αγγλικά ως Independence Day και ως Fourth of July. Την ίδια ώρα είναι μια ημέρα που έχει συνδθεί με το καλοκαίρι και πολλοί διάσημοι την γιορτάζουν σε θάλασσες και πισίνες ή με μπάρμπεκιου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ