Love story: Χώρισαν και 20 χρόνια μετά ο πρώην της αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα - πλέον έχουν παντρευτεί (φωτό & βίντεο)

«Παντρεύτηκα τη γυναίκα που ήταν το αγόρι μου!»

Όταν ο πρώην φίλος της Sandra Onate, της τηλεφώνησε σχεδόν 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, για να της πει κάτι «ασυνήθιστο», εκείνη σίγουρα δεν περίμενε να ακούσει ότι πλέον είναι μια τρανς γυναίκα.

Η φωνή του Mike Chowney ήταν λίγο πιο ελαφριά, αλλά εκτός από αυτό η Sandra δεν είχε κάποια άλλη ένδειξη για τα όσα θα ακολουθούσαν. Πάντως εκείνος της είπε ότι καλύτερα να καθίσει!

Τότε της αποκάλυψε ότι πάντα ήξερε ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα και τώρα ήταν μια τρανς γυναίκα. Δεν τον έλεγαν πλέον Mike, αλλά Zoe. 

 

 

 

 

«Δεν είχα γνωρίσει ποτέ πριν κάποιο trans άτομο» είπε η 47χρονη, σύμφωνα με την Daily Mail.  Μεγαλωμένη σε μια αυστηρή καθολική οικογένεια και παρθένα μέχρι τα 21 της, η ζωή της ήταν σχετικά προστατευμένη.

«Είπα, "Τι" Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο, ότι κάποιος θα πηδούσε έξω με μια κάμερα και θα έλεγε ότι ήταν φάρσα για μια τηλεοπτική εκπομπή. Τότε συνειδητοποίησα ότι ο Mike ήταν απολύτως σοβαρός. Ήταν πλέον η Zoe» πρόσθεσε.

«Θυμάμαι ότι έκλεισα το τηλέφωνο και είπα σε έναν συνάδελφο: "Δεν θα το πιστέψεις αυτό. Ο πρώην φίλος μου είναι πλέον γυναίκα". Αλλά σκέφτηκα τι ευλογία θα ήταν να ξαναδούμε μια παλιά σχέση με έναν διαφορετικό, πλατωνικό τρόπο. Ήθελα να απολαύσω τη γνωριμία με τη Zoe και να αναζωπυρώσω μια φιλία που ήταν τόσο στενή και ουσιαστική — αλλά αυτή τη φορά θα ήμασταν απλώς δύο γυναίκες φίλες».

Πριν από την απροσδόκητη επανένωση τους το 2018, είχαν κάνει συμβατικές ζωές: Η Sandra ήταν σε έναν δυστυχισμένο γάμο και ο 51χρονος Mike ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

 

 

 

 

Και πριν τέσσερα χρόνια, ούτε η Zoe - επιχειρηματίας τεχνολογίας -  ούτε η Sandra -  διευθύντρια επιχειρήσεων μιας διεθνούς ασφαλιστικής εταιρεία - μπορούσαν να φανταστούν ότι η σχέση τους θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια φιλία και πως θα δεσμευόταν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Ωστόσο σήμερα είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην περιοχή του Surrey στην Βρετανία.  Σε μια ειλικρινή και ταυτόχρονα αστεία συνέντευξη - μοιράζονται την ιστορία αγάπης τους και λένε ότι πιστεύουν ότι η διαφάνεια είναι το κλειδί για την αποδοχή των τρανς ανθρώπων. 

«Μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι ασυνήθιστο, αλλά η Zoe έχει όλες τις υπέροχες ιδιότητες που είχε ο Mike», λέει η Sandra. «Είναι ευγενική, στοχαστική και περιποιητική, καθώς και έξυπνη και αστεία». Η Zoe με την σειρά της προσθέτει ότι: «Αγάπησα την Sandra τόσα χρόνια πριν, οπότε φυσικά την αγαπώ ακόμα και τώρα».

Ήταν στα μέσα της μετάβασής της όταν συνάντησε ξανά τη Sandra και είχε αρχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες, σχηματίζοντας σιγά-σιγά στήθος, ωστόσο είχε ακόμα ανδρικά γεννητικά όργανα.

Παρόλο που η Sandra δεν είχε νιώσει ποτέ σεξουαλική έλξη για κάποια γυναίκα, προς έκπληξή της - καθώς γνώριζε ξανά την Zoe - βρήκε τον εαυτό της να νιώθει περισσότερα από τη φιλία.

Και όταν συναντήθηκαν από κοντά, η χημεία μεταξύ τους ήταν αδιαμφισβήτητη!  «Όταν κοιμήθηκα για πρώτη φορά με τη Zoe μου άρεσε χίλιες φορές περισσότερο από όταν κοιμόμουν με τον Mike», λέει η Sandra.

 

 

«Έμεινα ευχάριστα έκπληκτη. Ένιωσα ότι υπήρχε κάτι μαγικό στο νέο σώμα της Zoe. Δεν ήταν καθόλου απογοητευτικό » πρόσθέτει. 

Η Zoe είπε με την σειρά της: «Δοκιμάσαμε το συμβατικό σεξ μια φορά, για χάρη των παλιών καιρών, αλλά οι ορμόνες [οιστρογόνα] δεν βοηθούσαν σε αυτό το τμήμα». Και συνέχισε λεγόντας:  «Ακόμα μαθαίνουμε πώς να αγαπάμε ο ένας τον άλλον με νέους και διαφορετικούς τρόπους».

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά το 1998  στην Μπογκοτά της Κολομβίας, όταν ο Mike ήταν ελεγκτής και η Sandra, που είναι Κολομβιανή, ήταν πτυχιούχος ασκούμενη στον ασφαλιστικό κλάδο.

«Είδα για πρώτη φορά τη Sandra να κάθεται στο γραφείο της στην Μπογκοτά, με αυτή τη μάζα από σκούρα, σγουρά μαλλιά και ένα πράσινο φόρεμα,  έμοιαζε τόσο εξωτική, και την ερωτεύτηκα», λέει η Zoe «Δεν μιλούσα πολύ ισπανικά και ρώτησα αν θα μπορούσε να γίνει η διερμηνέας μου».

Η Sandra συμφωνεί: «Λάτρεψα τον Mike με την πρώτη ματιά, ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια. Με τράβηξαν οι διαφορές μέσα μας. Και πολύ σύντομα έμαθα ότι ήταν τόσο αστείος. Μου ζήτησε να πάμε για δείπνο — αυτή ήταν η αρχή. Και είχαμε μια υπέροχη σεξουαλική σχέση». 

 

 

Δεν υπήρχε κάτι που να την κάνει να υποψιαστεί ότι εκείνος δεν αισθανόταν καλά με το σώμα και το φύλο του. Ωστόσο η Zoe λέει ότι είχε ένα «ντροπιαστικό, ένοχο, βρώμικο» μυστικό: μισούσε το ανδρικό σώμα με το οποίο είχε γεννηθεί.

«Υπόφερα από δυσφορία φύλου – μια αναντιστοιχία μεταξύ του ανδρικού μου σώματος και του γυναικείου μυαλού – από την ηλικία των τριών ή τεσσάρων ετών και ντρεπόμουν και με απωθούσε», είπε προσθέτοντας ότι: «Αλλά πίστευα ότι αν μπορούσα να το καταπιέσω και να το κρατήσω κρυφό, τελικά θα υποχωρούσε».

«Είχα μια μυστική κρύπτη με γυναικεία ρούχα που φορούσα ιδιωτικά, και αυτή η ικανότητα να ντύνομαι με αυτά και να εκφράζομαι ως η γυναίκα που ήξερα ότι ήμουν, μου έδινε λίγη γαλήνη και προσωρινή ανακούφιση. Αλλά μετά θα ένιωθα ντροπή και αδυναμία.

Δεν ήταν σεξουαλικό. Ούτε ήμουν τραβεστί - αυτό θα ήταν πολύ πιο απλό. Ήθελα να με αναγνωρίσουν ως το θηλυκό που πραγματικά είμαι».

Καθώς η σχέση τους προχωρούσε, το ζευγάρι συναντιόταν σε εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Μετά από ένα χρόνο, η Sandra πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να κάνει μεταπτυχιακό και στη συνέχεια μετακόμισε με τον Mike στο Surrey. Αλλά μόλις έληξε η βίζα της, πήραν την οδυνηρή απόφαση να χωρίσουν και το 2000, η ​​Sandra επέστρεψε στην Κολομβία.

Το 2015 ο Mike  παντρεύτηκε - με μια άλλη γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει τον 16χρονο Oscar και τον 14χρονο Lucas. Αλλά μέχρι το 2014 η δυσφορία φύλου του Mike είχε γίνει τόσο έντονη που εκδηλώθηκε με μια σειρά καταστροφικών σωματικών συμπτωμάτων.

Τελικά ο γάμος δεν προσώρησε, όπως ούτε εκείνοις της Sandra και η Zoe τον Μάρτιο του 2017 άλλαξε επίσημα φύλο. 

Το 2018 η Zoe έκανε πρόταση γάμου στην αγαπηνένη της σε ένα εστιατόριο στο Guildford. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή - λόγω της πανδημίας - με τους γονείς και τους γιους της Zoe να δίνουν το παρών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ