Χωρισμός βόμβα μετά από 3 χρόνια δεσμού: O 19χρονος Romeo Beckham & η ομορφούλα Mia Regan δεν άντεξαν την σχέση από μακριά (φωτό)

Το νεαρό ζευγάρι δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση της απόστασης.

Ο 19χρονος Romeo Beckham και η Mia Regan έδωσαν τέλος στην σχέση τους ύστερα από τρία χρόνια δεσμού, καθώς όπως φαίνεται η απόσταση μεταξύ τους δημιούργησε αρκετά προβλήματα. 

 

 

Το νεαρό ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και μήνες, καθώς η Mia είχε αρκετό καιρό να ανεβάσει κάποια κοινή φωτογραφία στα social media.

 

 

Ταυτόχρονα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής διέγραψε κάθε ίχνος της Mia από τον πρoσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

 

 

Πηγές ανέφεραν στην Mailonline ότι το νεαρό ζευγάρι δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση του διαφορετικού προγράμματος εργασίας, με τον Ρομέο να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακολουθώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομόδα του Miami II της Φλόριντα, στην οποία μάλιστα συνιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του, David Beckham.

 

 

 

 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 19χρονος έχει επικεντρωθεί στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο, την στιγμή που εκείνη βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθώντας το όνειρό της για το μόντελινγκ και έχοντας στο πλευρό της την μητέρα του, Victoria.

 

 

«Είναι φίλικος ο χωρισμός, το ζευγάρι εξακολουθεί να στηρίζει ο ένας τον άλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ